Co dzisiaj gotujesz na obiad? 20

19 maja 2024 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

No,kochani,ale się objadłyśmy,ale jesteśmy przyjemnie syte a nie napchane.
Wszystko szybko się robi tylko garnków i patelni kupa do mycia. Ale warto,w restauracji smaczniej bym nie zjadła. Nie pierwszy raz robiłam tę polędwiczkę i wiem,że wszystko zależy od octu balsamicznego. Dzisiaj miałam ten marki Rewe,taki w kanciatej, niedużej butelce. Najlepszy,polecam 

Wygląda pięknie 

Po co do restauracji jak tu wygkada lepiej smaauke jepiej i pewnie kosztuje lepiej!

Ile marynowalas poledwiczke?
20 maja 2024 08:08
Makaron z kurczakiem i warzywami. Sałata do tego z sosem winegret. 
20 maja 2024 09:18 / 3 osobom podoba się ten post
Ja dziś będę mieć na obiad grysik na mleku z owocami z takiego małego pudełeczka bo tu pdp decyduje co gotujemy  ,a ja już sobie odpuszczam żeby nie było wojny domowej  jak co to dojem sobie chlebka i gut.
20 maja 2024 09:32 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Ja dziś będę mieć na obiad grysik na mleku z owocami z takiego małego pudełeczka:-) bo tu pdp decyduje co gotujemy :zaskoczenie1: ,a ja już sobie odpuszczam żeby nie było wojny domowej :smiech3: jak co to dojem sobie chlebka i gut.

Sorki ale to ma być obiad ? I gdzie tu jakieś wartości odżywcze? Oj bym się wkur....
20 maja 2024 09:39 / 4 osobom podoba się ten post
nincia

Ja dziś będę mieć na obiad grysik na mleku z owocami z takiego małego pudełeczka:-) bo tu pdp decyduje co gotujemy :zaskoczenie1: ,a ja już sobie odpuszczam żeby nie było wojny domowej :smiech3: jak co to dojem sobie chlebka i gut.

Chętnie bym Ciebie do nas na szparagi zaprosiła 
20 maja 2024 09:54 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Przykre to
Nincia,przestanę wstawiać fotki posiłków, pomyślałam że komuś kto je grysik może być smutno oglądając co inni wcinają 
20 maja 2024 10:47 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Przykre to:-(
Nincia,przestanę wstawiać fotki posiłków, pomyślałam że komuś kto je grysik może być smutno oglądając co inni wcinają :aniolki:

Aż się niedobrze robi . Jak.mozna być tak chytrym i grysik na obiad jesc. Skapstwo i chytrość. 
20 maja 2024 10:51 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Aż się niedobrze robi . Jak.mozna być tak chytrym i grysik na obiad jesc. Skapstwo i chytrość. 

Skoro rodzina robi zakupy,to z nimi trzeba rozmawiać i albo coś się zmieni,albo trzeba podziękować za pracę bo głodować nie mamy zamiaru
20 maja 2024 15:20 / 2 osobom podoba się ten post
Naleśniki z serem i bitą śmietaną .Słabo., jestem głodna .
Zaraz zrobię sałatkę z makaronem  jako główny składnik . Reszta dobierana , taka lubię .
20 maja 2024 15:26 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Skoro rodzina robi zakupy,to z nimi trzeba rozmawiać i albo coś się zmieni,albo trzeba podziękować za pracę bo głodować nie mamy zamiaru

Gusiu rodzina nie jest  "  gopia" dobrze wie .To taka wyższa rasa  wykorzystują sytuację . Podopieczna ninci może tak się odżywia i jej to pasuje . Nic z takimi Niemcami nie zrobisz . Po grysiku to tylko poleżeć można, a nie pracować . Trza uciekać 
20 maja 2024 15:53 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Gusiu rodzina nie jest  "  gopia" dobrze wie .To taka wyższa rasa :-( wykorzystują sytuację . Podopieczna ninci może tak się odżywia i jej to pasuje . Nic z takimi Niemcami nie zrobisz . Po grysiku to tylko poleżeć można, a nie pracować . Trza uciekać :motor:

Chyba mogę powiedzieć-szczęściara ze mnie,nigdy na taką wyższą rasę nie trafiłam.
Dzisiaj u nas zupa krem z pomidorów i papryki. Już gotowa ,już bardzo smaczna ,ale niech się "przegryza" do wieczora .
Mix sałat a na nich pomidory,tuńczyk i czerwona cebula. Ale to przed 19tą na świeżo zrobię .
20 maja 2024 18:49 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Chyba mogę powiedzieć-szczęściara ze mnie,nigdy na taką wyższą rasę nie trafiłam.
Dzisiaj u nas zupa krem z pomidorów i papryki. Już gotowa ,już bardzo smaczna ,ale niech się "przegryza" do wieczora :-).
Mix sałat a na nich pomidory,tuńczyk i czerwona cebula. Ale to przed 19tą na świeżo zrobię .

Napiszę do Pani Magdy, że  ma  konkurencję 
20 maja 2024 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Napiszę do Pani Magdy, że  ma  konkurencję 
:mniam:

Proszę nie,jeszcze przyjedzie i zrobi mi rewolucję w garnkach
Oj,fruwały by niektóre 
21 maja 2024 07:51 / 2 osobom podoba się ten post
Dziś dojadamy zupę gołąbkowa. Nie zostawiam zapasow gotowych dań bo pani M nie lubi mrożonek. 
21 maja 2024 08:49 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Zle robisz, ja bym zamowila pizze I polozyla rachunek z zadaniem o zwrot.Kase na prowiant powinnas miec dla siebie ok 50 e tyg.