Witajcie, tak czytam i widzę, że wiekszość opiekunkowa spędzi te święta w domu. :ubieranie_choinki: Sytuacja polityczna gorąca, też jestem ciekawa jak to wszystko się potoczy. Miłego dnia opiekunkowo.
Witajcie, tak czytam i widzę, że wiekszość opiekunkowa spędzi te święta w domu. :ubieranie_choinki: Sytuacja polityczna gorąca, też jestem ciekawa jak to wszystko się potoczy. Miłego dnia opiekunkowo.
Dzień dobry prawie gotowa .Jeszcze parę drobiazgów , parę sztuczek i jestem gotowa .Dzisiaj chłodniej i nie pada .
Dobrego dnia życzę :pije kawe:
Dzien dobry :)Na forum juz bożonarodzeniowo jak zdązyłam spostrzec :) Toteż MUSZE napisać, że my swięta spędzamy wprawdzie nie w pracy , ale też i nie w Polsce. Pomiędzy swiętami a sylwkiem też trzeba pracować. Zatem i w związku z tym jedziemy gdzieś na święta panoramicznym-pociągiem. Ja nie organizuję, bo mi się nie chce-jadę na gotowe i niech sie cieszą, że się tam pojawię :lol3:
Tak z nowości to wśród dominacji kanapowych beżów i szarości wśród okryć zimowych, udało mi się upolować z Junajted Kolors of Benetton puchówkę cieplutką i w kolorze dającego po oczach fioletu. Pasuje mi do karnacji i zima nic mi w niej nie zrobi . Zadowolona jestem :)
Miłego , spokojnego dnia życzę i cudnego urlopu wyjeżdzającym do domu, a pracującym.....satysfakcji :)