Powitajki przy kawie 75

24 listopada 2023 10:45 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  pozdrawiam serdecznie, spokojnego weekendu życzę, trzymajmy się cieplutko 
24 listopada 2023 15:11 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - dzisiaj robię to co lubię najbardziej .
Zgadnijcie :-
Dobrego popołudnia 
24 listopada 2023 15:17 / 2 osobom podoba się ten post
Gusiu !!!!!!!! Jak spędzasz czas ?

A co to Abu odprawiony z kwitkiem ,? Gdzie on andrzejki spędzi ? 
24 listopada 2023 22:16 / 4 osobom podoba się ten post
Dobry wieczer :) . Dwie godziny temu skonczyłam piec prosiaczka. a podlany piwem wyszedł zlociutki-tak piękny ,że się niemal na profilówkę nadaje  . Oczywiscie wytropiła to sąsiadka i też chciała tak jak ja  Dostała kawałek na kieł :) i ja będę robic to co lubię, myslę, że sąsiadka jest juz daleko ( znaczy w bezpiecznej odleglosci). Stuknięta z deka, jak sama o sobie mówi. Myślałam ,że to tak z przymrużeniem oka,ale  ona chyba wali na poważnie 
No to ja dalej w tany, bo jutro śpię dłużej :)
Dobranoc 
25 listopada 2023 07:01 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo pora zacząć nowy dzień oby szybko zleciał wszystkim miłego i spokojnego dnia 
25 listopada 2023 08:15 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊
25 listopada 2023 09:39 / 3 osobom podoba się ten post
Witam .  Spokojnego dnia opiekunkowo. 
25 listopada 2023 10:39 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam, pozdrawiam i życzę pięknej soboty 
25 listopada 2023 12:20 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, czas mi zleciał szybko ,dopiero jak rzuciłam okiem na zegar zeszłam na ziemię. O matko, czas za obiad się zabierać .

Dobrego dnia 
26 listopada 2023 06:47 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo w niedzielę udanego dzionka wszystkim
26 listopada 2023 08:55 / 3 osobom podoba się ten post
e
26 listopada 2023 09:40 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 miłej niedzieli 🌟 może dzisiaj wieczorem Benrath i prześliczny jarmark przed pałacem
26 listopada 2023 10:07 / 2 osobom podoba się ten post
Witam was w senną , listopadową niedzielę. Na zewnątrz chłodno, w domu ciepełko i dziś sie w domku będę wylegiwać. Pokrywki na garnkach juz stukają w rytmie cha-cha. Chyba przykręcę fojer :) Chwilo trwaj bo jutro znowu do pracy .
W Zurychu jest organizowany Weinachtsmarkt na placu przed operą, ale chyba od początku grudnia. Chyba jedyne miejsce gdzie nastrój świąteczny zaczyna się o własciwej porze. Gdzie indziej wyprzedaże juz trwają. Nie jestem ich fanką, a wczoraj naprawdę nie wiem na co liczyłam-że coś fajnego tanio kupię , a tak se ne da :)
Spokojnej niedzieli -a i w takiej pogodzie można znaleźć dobre strony.Ślimaków niet 
26 listopada 2023 10:07 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnej niedzieli życzę i szybko mijającego czasu nam pracującym 
26 listopada 2023 18:04 / 1 osobie podoba się ten post
Dobry wieczór  .Jak znajdę okulary to napiszę  jaka pogoda .
Spokojnego wieczoru