Już wiem co ugotuje jutro .
Będzie babka ziemniaczana i sos borowikowy .:mniam::mniam::mniam:
Już wiem co ugotuje jutro .
Będzie babka ziemniaczana i sos borowikowy .:mniam::mniam::mniam:
U nas jutro na obiad makaron z sosem pomidorowym i parmezanem .Sałata rzymska z autorskim sosem .
Będę też piekła paszteciki z kapustą i podgrzybkami .
Gusiu, nie idź jutro na zakupy .Zrobię więcej .:piecze ciasteczka:
Super?
Chyba zamówię sobie u Ciebie pudełkowe jedzonko.
Menu baaardzoo mi pasuje:mniam:
A co chcesz Gusiu na jutro ?
Może rybkę zapiekana w warzywach ? U nas wszystko mięsożerne oprócz mnie .I tak lawiruje żeby było dla wszystkich .Wnuczka po szkole przychodzi do mnie i to pierwszy obiad .Potem po koleji wraca reszta domowników o różnej porze a ja trwam :gotuje: Dopóki jest ta pora roku i taka pogoda będę dogadzala, później będą musieli zejść na ziemię .Ja też planuje coś od lutego ,tzn zacząć zarobkową pracę .:lovu2:
A ja na jutro mam taki plan .( Może Gusia nie przeczyta i znów się nie wprosi ) :serce:
Utłuke kotlety ,odbiorę ziemniaki , zrobię buraczki i pójdę w siną dal .
Mam parę spraw do załatwienia i zrobie pierwsze zakupy po świętach .Tyle wytrzymaliśmy :-) .
Hahaha, chciałabyś. Pewnie że się wproszę, już się wpraszam. No dobra, jak jednego kotleta mniej utłuczesz to odpuszczę:-). Ale buraczki, ziemniaczki? A w życiu, zapomnij że Ci daruję. Już dzisiaj zamawiam-raz ziemniaki, 2 razy buraczki, kotlet jak coś tam u Ciebie zostanie. Nie pokazuj tylko Bolkowi bo i do moich buraczków się dorwie :lol1:
Buraczki robię raz w tygodniu i do słoiczków, tak na raz .Jakie chcesz z chrzanem ? :mniam:
A można takie i takie?
Jeśli tak to poproszę, a jeśli muszę zdecydować się na jeden rodzaj, to te niepochrzanione proszę :-)
Najlepiej jak buraczki baraczkowo smakują :mniam: