Zjem coś na mieście ,nie gotuję bo jutro znów wybywam z domu na 3dni więc nie chcę robić większych zakupów
Zjem coś na mieście ,nie gotuję bo jutro znów wybywam z domu na 3dni więc nie chcę robić większych zakupów
Już jesteś w domku ,.a w którym ?:-)
Dziś był schab w sosie przygotowany przez poprzedniczkę plus ziemniaki i marchewka z groszkiem.
Dorotte narobiłas mi smaka na szparagi. Będą w tym tygodniu. :-)
No właśnie,w którym :-). Ostatnio po przebudzeniu zastanawiam się gdzie jestem:lol1:
Aktualnie w Olsztynie. Od środy do wczoraj byłam w Kętrzynie. Pomieszkuję tam jeszcze u przyjaciółki . Ale już za moment,za chwileczkę wprowadzę się na stałe do swojego,wyremontowanego mieszkania w Kętrzynie. Meble powoli wjeżdżają,nowa kanapa i stół dzisiaj będą składane. W końcu będę miała stół jaki chciałam,z szerokim na 90cm blatem. Jak dotąd zawsze miałam 75-80, 10 cm niby niewiele,a różnica wielka. W przyszłym tygodniu przyjadą nowa lodówka i pralka . I zostają rzeczy najprzyjemniejsze,dodatki,dekoracje,zasłony i,niestety firany. Niestety bo nie lubię,jednak parter wymusza ich zawieszenie🙁. Kuchnia ma okna od ulicy,sypialnia i salon blisko parkingu przy przychodni lekarskiej. Trochę słabo,ale w razie "w" lekarz pod nosem. Kiedy w 1977 kupowaliśmy to mieszkanie,za oknem była łąka i sad,teraz bloki i parkingi:-(. Do końca mięsiąca chciałabym się przeprowadzić.