Powitajki przy kawie 73

13 marca 2023 10:46 / 8 osobom podoba się ten post
mzap88

Mła i Dziadzia Wojtek ;)

Wielu lat w zdrowiu dla Dziadka Wojtka ♥️?????
13 marca 2023 11:56 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

To bylo dawno ,pewnie  już  inne ceny maja. Przewoźnik  "Duńczyk"

Ja ostatnio pytałam, to 200 zł chcieli za jedną sztukę bagażu lub paczkę, więc moim zdaniem lepiej opłaca się wysyłać, ale wygodniej jak bus zabierze. 
13 marca 2023 12:00 / 6 osobom podoba się ten post
mzap88

Cześć wszystkim!
Dziś mój osobisty,prywatny ostatni już dziadek kończy 90tke :) Wczoraj byłam z mamą na torcie i kawie. Dziadek to taka maruda trochę, całe życie umiera, a tu proszę :) Naprawdę, jak na 90 lat i tak dobrze się trzyma. No i oby jak najdłużej. 

Miłego dnia! :*

To tak jak moją teściowa ?
Jest takie przysłowie, Najdłużej wytrzymują te drzwi, które najbardziej skrzypią "
100 lat dla Twojego dziadka ?
13 marca 2023 14:00 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry poniedziałkowe . Kolejny raz przekonałam się,że można na Was liczyć?. Chodzi o ten transport kufruf ?. Wiem,że przewożnicy odbierają paczki i różne przesyłki,za opłatą, z Polski do DE i w drugą stronę też. Mnie chodziło o to, czy kiedy bus po mnie przyjedzie,to może zabrać same pakunki,w tym przypadku walizki szt 2, große L i M,a człowieka,czyli mnie nie będzie . Namotałam,ale chyba wiecie o co chodzi . Rozmawiałam z firmą,agenturą znaczy się,i załatwią to jakoś z przewoźnikiem . Firma rozliczy się z nimi tak,jakby jechał żywy człowiek a pojedzie tylko dobytek?. Wszystko odbędzie się tak,jak zawsze,bus przyjedzie,Gisela da im walizki,ja najprawdopodobniej będę w tym czasie już w domu a w niedzielę palmową będę czekać na bagaże. Nie muszę więc niczego nigdzie zamawiać,płacić,zaraz kupię sobie bileta na samolot i właśnie o to mi chodziło.
 Przynajmniej tę sprawę mam już załatwioną z czego bardzo się cieszę . Zaraz idę trochę pokuśtykać na świeżym powietrzu,gdyby jeszcze ból przestał mi dokuczać,byłabym happy. Wam happy dnia życzę 

13 marca 2023 14:14 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry poniedziałkowe :-). Kolejny raz przekonałam się,że można na Was liczyć?. Chodzi o ten transport kufruf ?. Wiem,że przewożnicy odbierają paczki i różne przesyłki,za opłatą, z Polski do DE i w drugą stronę też. Mnie chodziło o to, czy kiedy bus po mnie przyjedzie,to może zabrać same pakunki,w tym przypadku walizki szt 2, große L i M,a człowieka,czyli mnie nie będzie :-). Namotałam,ale chyba wiecie o co chodzi . Rozmawiałam z firmą,agenturą znaczy się,i załatwią to jakoś z przewoźnikiem . Firma rozliczy się z nimi tak,jakby jechał żywy człowiek a pojedzie tylko dobytek?. Wszystko odbędzie się tak,jak zawsze,bus przyjedzie,Gisela da im walizki,ja najprawdopodobniej będę w tym czasie już w domu a w niedzielę palmową będę czekać na bagaże. Nie muszę więc niczego nigdzie zamawiać,płacić,zaraz kupię sobie bileta na samolot i właśnie o to mi chodziło.
 Przynajmniej tę sprawę mam już załatwioną z czego bardzo się cieszę . Zaraz idę trochę pokuśtykać na świeżym powietrzu,gdyby jeszcze ból przestał mi dokuczać,byłabym happy. Wam happy dnia życzę :angel3:

Dziękuję Gusiu szczególnie za to happy 
13 marca 2023 14:23 / 2 osobom podoba się ten post
GrazynaM55

To nie piątek, więc się nie liczy :) 

W życiu wszystko się liczy . Nawet szczegółowo śmiem twierdzić .
13 marca 2023 22:42 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry poniedziałkowe :-). Kolejny raz przekonałam się,że można na Was liczyć?. Chodzi o ten transport kufruf ?. Wiem,że przewożnicy odbierają paczki i różne przesyłki,za opłatą, z Polski do DE i w drugą stronę też. Mnie chodziło o to, czy kiedy bus po mnie przyjedzie,to może zabrać same pakunki,w tym przypadku walizki szt 2, große L i M,a człowieka,czyli mnie nie będzie :-). Namotałam,ale chyba wiecie o co chodzi . Rozmawiałam z firmą,agenturą znaczy się,i załatwią to jakoś z przewoźnikiem . Firma rozliczy się z nimi tak,jakby jechał żywy człowiek a pojedzie tylko dobytek?. Wszystko odbędzie się tak,jak zawsze,bus przyjedzie,Gisela da im walizki,ja najprawdopodobniej będę w tym czasie już w domu a w niedzielę palmową będę czekać na bagaże. Nie muszę więc niczego nigdzie zamawiać,płacić,zaraz kupię sobie bileta na samolot i właśnie o to mi chodziło.
 Przynajmniej tę sprawę mam już załatwioną z czego bardzo się cieszę . Zaraz idę trochę pokuśtykać na świeżym powietrzu,gdyby jeszcze ból przestał mi dokuczać,byłabym happy. Wam happy dnia życzę :angel3:

Zmienniczka nie przyjedzie? 
14 marca 2023 00:01 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Zmienniczka nie przyjedzie? 

Ta,która była ,nie wraca. Teraz ma przyjechać nowa,młoda (35) dziewczyna
14 marca 2023 04:31 / 9 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo i życzę spokojnego dnia. Mój taki będzie, bo Seniorka do przedszkola ????
14 marca 2023 05:39 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  Za oknem  ale ciepło bo okno otworzone i słychać śpiew ptaków. 
Dziś wtorek więc wpadnie pani od sprzątania i sobie znowu pogadamy , zjemy śniadanko i wypijemy kawkę. 
Wszystkim życzę spokojnego i dobrego dnia. 
14 marca 2023 06:29 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ! i
14 marca 2023 07:10 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piękny wtorek .Za oknem pięknie, słoneczko i błękit nieba 
Krokusy rozlały się na trawniku , wygląda jak perski dywan 
Dobrego, spokojnego dnia .
14 marca 2023 07:20 / 8 osobom podoba się ten post

Witajcie ludkowie
Trochę cierpliwości, szybko minie czas i niebawem pomyślimy, że oto mamy już weekend 
Miłego dnia Opiekunkowo 
14 marca 2023 07:31 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. 
Dzisiaj pada deszczyk, pada sobie równo, raz spadnie na kamyk, raz spadnie na........... :slucha muzyki 
Wesoło mi, bo jeszcze tylko 21 dni i do domu 
Moja firma już mnie wkurza do granic wytrzymałości i pewnie w najbliższym czasie trafią na mój, dobry dzień "czego im nie życzę.
Miłego dnia dla wszystkich życzę :
14 marca 2023 08:21 / 7 osobom podoba się ten post
Kolejny dzionek, a za 5 tygodni domek. Sztela jak sztela, taka sobie. Daj nam siło wyższa zdrówko i energię do tej służby Dużo uśmiechu i odrobinę szczęścia