Za 1800 to ja nie pracuje od co najmniej 10 lat .
Za 1800 to ja nie pracuje od co najmniej 10 lat .
Ty to Ty, a ja to ja ?
Pewnie tak , różne są przypadki. Ryłko Dusia chyba jeździ z. Jednej agencji i dosyć cEsto zjeżdża. Bo stan pdp ulega poważnym zmianom ..
Agencja powinna już trochę vznac opiekunkę. Ja mogę jechać na zlecenie paliatywne . Ale już na pokój przechodni nie . Każdy z nas ma inną psychikę , wytrzymałość.
Jest nas mało na forum , więc kolejne przypadku zapamiętuje . Niepotrzebnie napisałam do Dusi , nie pomyślałam , ona często tak reaguje . Nikogo nie pouczam. Jak sami o sobie nie pomyślimy zadbamy to nikt nie zadba .
I niech tak zostanie :-)
Teraz pierwszy raz pojechała z innej:-) Też chcę z tej samej jechać, bo wiadomo, jak jest ze zleceniami dla facetów. Jest ich mniej niż dla Was :-)
Teraz pierwszy raz pojechała z innej:-) Też chcę z tej samej jechać, bo wiadomo, jak jest ze zleceniami dla facetów. Jest ich mniej niż dla Was :-)
Ja bym pomyślała o zmianie pci :-)
Poszukiwany, poszukiwana ???
Gorzej jakby sprawa się rypła ?
Aha , kolega vel koleżanka padłby ofiarą zalotów syna pdp:gwiazdki_niebo:
No mogłoby być ciekawie :hihihi:
Najwyżej jakby przeszło co do czego, to by się okazało, że nikt nie jest idealny ?
Taki stereotyp .Pielęgniarek jest też więcej niż pielęgniarzy .Nie słyszałam też nigdy , że opiekunowie są mnie porządni .To szczyt głupoty tak segregować na porządnych i nieporządnycj .Każda agencja ma w ofercie różne miejsca pracy .I znów łut szczęścia potrzebny .Powodzenia
Tak jakby ma trochę więcej :chaplin:
Znujam na burgera na mieście . Pa ludkowie
Telefon mi sprawił figla, już poprawiłam.
Mężczyźni są mniej porządani ?
Idź lepiej na sanki ?
Daj na luz, bo obrażasz tylko .Coś ci nie wyszło ?