Jak minął dzień 14

23 czerwca 2023 17:15 / 4 osobom podoba się ten post
U mnie też popadało,ale się już rozpogodziło,słoneczko świeci,przyjemna temperatura i jutro ma być podobnie. Przyszedł pan ogrodnik i pracuje przy kwiatach. A ja zaraz poserfuję i popatrzę  co ciekawego w Lueneburgu do obejrzenia. Jutro się tam wybieram. A dzisiaj wieczorem wpadnie jeszcze Gisela z butelką Hugo i sobie posiedzimy we trzy. Tak zaczniemy pierwszy,letni weekend
23 czerwca 2023 17:31 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

U mnie też popadało,ale się już rozpogodziło,słoneczko świeci,przyjemna temperatura i jutro ma być podobnie. Przyszedł pan ogrodnik i pracuje przy kwiatach. A ja zaraz poserfuję i popatrzę  co ciekawego w Lueneburgu do obejrzenia. Jutro się tam wybieram. A dzisiaj wieczorem wpadnie jeszcze Gisela z butelką Hugo i sobie posiedzimy we trzy. Tak zaczniemy pierwszy,letni weekend:-)

Ja jestem sama w domu , chyba też otworze sobie Sekt .  Napracowałam się w dzień wagarowicza s miał być luz.
23 czerwca 2023 17:48 / 4 osobom podoba się ten post
Wpadłam na chwilkę do kol. opiekunki.Dobrze ,że kiedyś pokazła mi swoją miejscówkę.W drodze powrotnej opłynęłam jedno  okrążenie basenu i prawie mokra wróciłam do domu.Temperatura pow. 24 st. wody też 24 st. Jutro wiecej a w niedzielę 30 st.wiem jak spedzę wolny dzień
23 czerwca 2023 18:45 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ja jestem sama w domu , chyba też otworze sobie Sekt .  Napracowałam się w dzień wagarowicza s miał być luz.

A u nas Hugo się chłodzi, sałatka prawie gotowa,pizzerinki (mzap narobiła mi apetytu)i bagietka w piekarniku 
Będzie biesiada ?
23 czerwca 2023 19:05 / 5 osobom podoba się ten post
Niby tylko v26: stopni , sko siłam trawę , jednak nadal ukrop. Teraz do Rossmanka
23 czerwca 2023 19:32 / 6 osobom podoba się ten post
Coś ostatnio wspominałem, że koleżance robiłem rok temu fotkę i że wyszła ona nie tak, jak trzeba. Czy to wina aparatu, czy co... W każdym bądź razie odtworzyłem w wyobraźni swojej. (chorej ?) sobie to, co widziałem w aparacie....

No i już po mnie ?

23 czerwca 2023 19:38 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

Niby tylko v26: stopni , sko siłam trawę , jednak nadal ukrop. Teraz do Rossmanka:fajnie:

Wpadła najmłodsza z córek , to ja myk na rower na pusto nie wróciłam
23 czerwca 2023 19:39 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Coś ostatnio wspominałem, że koleżance robiłem rok temu fotkę i że wyszła ona nie tak, jak trzeba. Czy to wina aparatu, czy co... W każdym bądź razie odtworzyłem w wyobraźni swojej. (chorej ?) sobie to, co widziałem w aparacie....

No i już po mnie ?

:ucieka::strach przed noca:

Wypieła się na ciebie albo dla ciebie ? Też miałes nocny  stroj na sobie ? 
23 czerwca 2023 19:39 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

No i już po mnie ?

:ucieka::strach przed noca:

23 czerwca 2023 19:44 / 2 osobom podoba się ten post
Pije sekta i w myśl zasady pijesz nie pisz skończę dzisiaj dowcipkować 
23 czerwca 2023 19:57 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Wpadła najmłodsza z córek , to ja myk na rower :jazda na rowerze:na pusto nie wróciłam:zawstydzony::-)

Ja też nie , z Pampersami
23 czerwca 2023 20:32 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Ja też nie , z Pampersami:-)

czyli nie na pusto...
23 czerwca 2023 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
Całe niebo ciemne 
Ciężkie chmury wiszą nisko nad ziemią . Z takich chmur burzy nie będzie. To jedna duża chmura obejmująca całe niebo aż po horyzont . Deszcz będzie na stówę 
23 czerwca 2023 20:45 / 6 osobom podoba się ten post
Minął i dobrze,bez zbytnich zawirowań.Trochę tylko musiałam wytłumaczyć pdp dlaczego nie chcę iść jutro z Nimi na obiad?!Po prostu wolę być te dwie godzinki sama, ugotuję sobie ukochaną pomidorową,posłucham muzyki.Mam jeszcze kilka książek, może uda mi się którąś zacząć?Grunt,ze ja juz po 20 tej u siebie . Jeszcze prysznic i tak zleeciał kolejny dzień.
23 czerwca 2023 20:50 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Minął i dobrze,bez zbytnich zawirowań.Trochę tylko musiałam wytłumaczyć pdp dlaczego nie chcę iść jutro z Nimi na obiad?!Po prostu wolę być te dwie godzinki sama, ugotuję sobie ukochaną pomidorową,posłucham muzyki.Mam jeszcze kilka książek, może uda mi się którąś zacząć?Grunt,ze ja juz po 20 tej u siebie . Jeszcze prysznic i tak zleeciał kolejny dzień.

Nabrać dystansu,przykleić uroczy uśmiech,troche akorstwa......a wszystko nabierze innego wymiaru