Powitajki przy kawie 72

09 stycznia 2023 06:23 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! Koniec laby,moi PDP będą  ok.11g.w domu.Milego dnia  życzę nam wszystkim 
09 stycznia 2023 07:09 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnego dnia 
09 stycznia 2023 08:10 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  w nowym tygodniu.  
Za oknem siwiutenko i minus 2 na termometrze. 
Spokojnego dnia opiekunkowo. 
09 stycznia 2023 09:11 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, jak zapowiada się Wam nowy tydzień? ;) 
09 stycznia 2023 09:56 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry :chaplin: w nowym tygodniu. :-) 
Za oknem siwiutenko i minus 2 na termometrze. 
Spokojnego dnia opiekunkowo. 

Dusiu, Ty jeszcze w domku czy już w pracy?

09 stycznia 2023 10:01 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ? dobrego startu w nowy tydzień 
09 stycznia 2023 10:04 / 8 osobom podoba się ten post
GrazynaM55

Dzień dobry, jak zapowiada się Wam nowy tydzień? ;) 

Dzień dobry wszystkim 
Ja jestem w domu więc tydzień zapowiada się dobrze, wszystko  zależy tylko ode mnie. 
Pogoda mogłaby być lepsza. Po łagodnej, pięknej zimie w piątek i sobotę, od wczoraj znów deszcz, szaro i wilgotno. Na dzisiaj planów nie mam. Chociaż nie, zaplanowałam relax i odpoczynek po intensywnym weekendzie. Dzisiaj będę tylko dla siebie i postaram się być dla siebie miła ?
Wszystkim  życzę przyjemnego, dobrego dnia 
09 stycznia 2023 10:07 / 7 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dusiu, Ty jeszcze w domku czy już w pracy?

Jutro wyjazd bo jedna robota nie wypaliła szukali mi innej. Jak już rodzina dała akcept to busa na dziś nie było bo ten weekend był strasznie obłożony transportowo. A póki co dzieci mają urlop więc jeszcze że mną zorganizują co trzeba i wtedy zostanę sana na placu boju. 
Jadę w nowe miejsce, jako pierwsza. Póki co pełna obaw . Zobaczymy jak wyjdzie. Oby było ok. 
09 stycznia 2023 10:10 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Jutro wyjazd bo jedna robota nie wypaliła szukali mi innej. Jak już rodzina dała akcept to busa na dziś nie było bo ten weekend był strasznie obłożony transportowo. A póki co dzieci mają urlop więc jeszcze że mną zorganizują co trzeba i wtedy zostanę sana na placu boju. :strzela z bicza:
Jadę w nowe miejsce, jako pierwsza. Póki co pełna obaw . Zobaczymy jak wyjdzie. Oby było ok. :modlitwa:

Będzie dobrze, rozumiem lekki niepokój ale zostaw to na później. Zajedziesz i okaże się niepotrzebny.
Trzymam kciuki za dobre miejsce ?
09 stycznia 2023 10:35 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Będzie dobrze, rozumiem lekki niepokój ale zostaw to na później. Zajedziesz i okaże się niepotrzebny.

Ja też trzymam kciuki, będzie dobrze! 
09 stycznia 2023 11:03 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam cały babiniec 

U nas pada sobie równo i jest dość ciepło .Mam troszkę prasowania i kocie kocyki muszę wyprać . Oprócz obiadu już nic mi nie zostało do zrobienia .
Trzymcie  się zdrowo 
09 stycznia 2023 11:03 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dziękuję  Póki co to komentuje garderobę bo nie ukrywam że jadę ( jak się da wytrzymać) do końca marca i muszę przemyśleć co zabrać. Tam w marcu może już być wiosna i cieńsze buty i lżejsza kurtka też potrzebna. 
Tak , tak wiem turnus długi ale mam potrzeby w tym roku . Potem planuje 2 tygodnie urlopu i w połowie kwietnia znowu do końca maja bo 10 czerwca mamy wesele chrześnicy mojego faceta ❤️ i musimy  zjechać i się bawić na weselu. 
09 stycznia 2023 11:06 / 7 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Jutro wyjazd bo jedna robota nie wypaliła szukali mi innej. Jak już rodzina dała akcept to busa na dziś nie było bo ten weekend był strasznie obłożony transportowo. A póki co dzieci mają urlop więc jeszcze że mną zorganizują co trzeba i wtedy zostanę sana na placu boju. :strzela z bicza:
Jadę w nowe miejsce, jako pierwsza. Póki co pełna obaw . Zobaczymy jak wyjdzie. Oby było ok. :modlitwa:

Oj Dusia, gorzej gdybyś to brała na luzaka .Każdy wyjazd to stres .Nowi ludzie, nowy podopieczny i nowe nieznane choroby .Dasz radę, bo Ty z tych co się nie piórkaja
09 stycznia 2023 11:10 / 7 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry! Koniec laby,moi PDP będą  ok.11g.w domu.Milego dnia  życzę nam wszystkim :najlepszego3:

Spoko, tak wygląda, że to oni do ciebie przyjadą .Jesteś na lepszej pozycji .Będzie fajnie 
09 stycznia 2023 17:36 / 7 osobom podoba się ten post
Mleczko

Spoko, tak wygląda, że to oni do ciebie przyjadą .Jesteś na lepszej pozycji .Będzie fajnie 
:-):-):-)

Damessa chyba ugościła dziadków i pewnie się jeszcze goszczą, bo się nie odzywa