Powitajki przy kawie 72

30 listopada 2022 09:22 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry w ostatnim dniu listopada :-)
Dzisiaj obudziłam się przed piątą i nie mogłam już zasnąć. Maluda, co Ty robisz jak tak wcześnie wstajesz?
Mnie to męczy bo nie śpię,a na żadną aktywność pozwolić sobie nie mogę, jestem uziemiona w swoim pokoju,  jak zacznę się krzątać to i babcia zaraz na nogach. Teraz jeszcze się duszuje. Ja pod prysznic wskoczę po śniadaniu .
Teraz zmykam do kuchni. 
Dobrego dnia życzę :angel3:

Gusiu,mam ten komfort, że parzę kawę u siebie w pokoju, wskakuję do łóżka,właczam radio,przegladam portale lub dokanczam film z poprzedniego dnia.Seniorke budzę o wpół ósmej ?
30 listopada 2022 10:01 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Gusiu,mam ten komfort, że parzę kawę u siebie w pokoju, wskakuję do łóżka,właczam radio,przegladam portale lub dokanczam film z poprzedniego dnia.Seniorke budzę o wpół ósmej ?

To masz dobrze 
Mnie dziwny sen obudził i nie mogłam zasnąć ani skupić się na czym kolwiek  ☹. Normalnie to śpię przynajmniej do 6:30-7:00.
A co do snu. Śniło mi się zmarli-moja mama, teściowa i mąż. Wszyscy zdrowi, nawet gdzieś jakiś stolik rezerwowaliśmy A w domu było pełno jajek ugotowanych na twardo, niektóre już obrane, inne jeszcze  skorupkach. 
I weź tu śpij później spokojnie 
30 listopada 2022 10:38 / 5 osobom podoba się ten post
Życzę miłego dnia i pozdrawiam 

30 listopada 2022 11:17 / 4 osobom podoba się ten post
Halo , halo a gdzie Konwalia? 
30 listopada 2022 12:26 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Halo , halo a gdzie Konwalia? :bezradny:

Tańcuje że mną w parze w Odliczajkach 
30 listopada 2022 12:52 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

To masz dobrze :-)
Mnie dziwny sen obudził i nie mogłam zasnąć ani skupić się na czym kolwiek  ☹. Normalnie to śpię przynajmniej do 6:30-7:00.
A co do snu. Śniło mi się zmarli-moja mama, teściowa i mąż. Wszyscy zdrowi, nawet gdzieś jakiś stolik rezerwowaliśmy A w domu było pełno jajek ugotowanych na twardo, niektóre już obrane, inne jeszcze  skorupkach. 
I weź tu śpij później spokojnie 

Słyszałam, że jajka to kłopot , niewielki wprawdzie , ale kłopot 
Może zabraknie vege ,? 
30 listopada 2022 13:29 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Słyszałam, że jajka to kłopot , niewielki wprawdzie , ale kłopot 
Może zabraknie vege ,? :-)

O Qrcze, kłopot?
Vege nie zabraknie, wszak w Niemczech kartofli pod dostatkiem, głodówka nie grozi
Oby lotów do Szkocji  przed świętami  nie odwołali, to byłby dopiero kłopot 
30 listopada 2022 15:02 / 5 osobom podoba się ten post
Witam z kawą  popołudniową
30 listopada 2022 15:51 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

O Qrcze, kłopot?
Vege nie zabraknie, wszak w Niemczech kartofli pod dostatkiem, głodówka nie grozi:-)
Oby lotów do Szkocji  przed świętami  nie odwołali, to byłby dopiero kłopot :-)

Nie wierz w sny, ja też nie wierzę ..Plecie się w nocy w głowie i trudno to wytłumaczyć. Niech się spełnią Twoje plany 
30 listopada 2022 17:53 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Nie wierz w sny, ja też nie wierzę ..Plecie się w nocy w głowie i trudno to wytłumaczyć. Niech się spełnią Twoje plany 
:serce:

Dziękuję 
Jak to mówią, sen mara,Bóg wiara. Niby nie wierzę ale jakiś niepokój we mnie jest po tych dzisiejszych marach 
30 listopada 2022 18:15 / 5 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór  pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnego wieczoru,z kubkiem dobrej herbaty na przykład 
30 listopada 2022 18:42 / 5 osobom podoba się ten post
marta74

Dobry wieczór :chaplin: pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnego wieczoru,z kubkiem dobrej herbaty na przykład :kawa1::buziaki2:

Na kubek dobrej herbaty zawsze chętna jestem
Ale o spokojny wieczór będzie raczej ciężko, Polska-Argentyna  o 20tej ⚽️!
30 listopada 2022 19:05 / 5 osobom podoba się ten post
To pomagamy chłopcom online  biegać już nie dam rady dzisiaj , kijki , miasto 

30 listopada 2022 19:15 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Na kubek dobrej herbaty zawsze chętna jestem:-)
Ale o spokojny wieczór będzie raczej ciężko, Polska-Argentyna  o 20tej ⚽️!

30 listopada 2022 19:16 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

To pomagamy chłopcom online :-) biegać już nie dam rady dzisiaj , kijki , miasto :moje_wakacje: