Proponuję kawę, gdyż do kawusi się zasiadać nie o p ł a c a :-)
Piję czarną, mocną. A Ty z czym chcesz?
Może ktoś jeszcze się dosiądzie? :)
Proponuję kawę, gdyż do kawusi się zasiadać nie o p ł a c a :-)
Piję czarną, mocną. A Ty z czym chcesz?
Może ktoś jeszcze się dosiądzie? :)
A teraz o radę proszę, Senior ma cewnik od wczoraj wieczora nic nie ścieka do worka tylko się leje normalnie mimo że nadal jest w środku .Dobrze że mam pampersy i dziś córka kupiła jeszcze dodatkowo wkładki Czemu tak się zadziało???Mieliście tak? Nie wiem nie mam doświadczenia w tym .Dziś poszedł mocz do analizy Na mój gust to chyba trzeba szybko założyć nowy ? a może nie... :bezradny:
Raz tylko miałam dziadka z cewnikiem ale to było dawno i nic się nie działo.
Pewnie sie cewnik zapchał. Musi zadziałac urologiczna, albo lekarz. Bo jak bokami ścieka, to pęcherz nie musi się do konca oprózniać. Dyskomfort dla dziadka i realna groźba infekcji.
Będzie nowy sprzęt w czwartek. A dziś tabsy na spanie:modlitwa:
Trzymam kciuki, żeby zadziałały jak należy i żebyś wreszcie wypoczęła . Tak będzie , nie inaczej.
Już chciałam wparowac tu z op..... że nikogo nie ma i cisza jak w kościele w trakcie spowiedzi wójta ?a tu taki iberaszunk nawet w odliczajkach.
Dzień dobry Wam ?
Tina szerokiej drogi i miłego pobytu chociaż krótkiego. Niech będzie miło i przytulaśnie ,nie wątpię że zawsze tak jest.:flaga Polski: Ja też będę krótko w domu (6dni) . Podładuje baterie ?i w drogę
Wszystkim miłego dnia o ile to ktoś jeszcze wstąpi ?