Damessa szczęśliwej podróży do domu i fajnego wypoczynku życzę, wcale nie zapomniałam o Tobie takiej sklerozy nie mam, dziś jedziesz wiec życzenia mogą być też dziś?:flaga Polski::ferrari:?

Damessa szczęśliwej podróży do domu i fajnego wypoczynku życzę, wcale nie zapomniałam o Tobie takiej sklerozy nie mam, dziś jedziesz wiec życzenia mogą być też dziś?:flaga Polski::ferrari:?
Dzień dobry w poniedziałek w którym przyjedzie tu koleżanka przejąć berło :) Będzie pod wieczór. Sobotni wypadzik udany, nawet bardzo, niedziela też w ruchu, bo goście z daram itp. :)
To wszystko sprawiło, że nie było mnie w matrixie czy innym onlajnie, ale to zdrowo, bo można zacząć gadać między sobą, stracić poczucie miejsca , przejść na tryb nocny, taki lajf .
Jak sondaże wskazują częsciej na to cierpią kobiety po pięćdziesiątce dobrze wzwyż. Takie kwiatki. Muszę się strzec :lol1:
Miłego dzionka wszystkim :)
I po co ten przytyk
Tryb nocny się pojawił dziś bo sytuacja u mnie taka a nie inna .Senior nie śpi długo więc i ja nie mogę, nie umiem.Czy to ważne kiedy kto czyta czy pisze ,ważniejsze co pisze. Cieszę że Ci weekend fajnie upłynął,nigdy człowiek nie wie co mu przyniesie dzień a co dopiero ROK nie tylko po 50tce.
Konwalio- mam to do siebie, że gdybym miała zamiar coś "przytknąć", to bym to zrobiła cytując Cię, a nie gdzieś po kątach :)
Sytuację ze wstawaniem nocnym rozumiem , tzw "humor" relacyjny to nie w moim stylu-sytuacyjny wolę. A już naigrywanie się z czyjejś ciężkiej pracy jest od mojej świadomości bardzo dalekie.
Tak, że odniosłam się do ogólnej sytuacji w internetach, gdzie ludziom się myli przebywanie między światami równoległymi.
Mam tak, że podchodzę do większości rzeczy z przymrużeniem oka, kopii o nic kruszyć nie będę, gdyż jeszcze nie odczuwam takiej potrzeby .
Przyjęłam,zrozumiałam:)
Pijemy kawusię?☕☕
Proponuję kawę, gdyż do kawusi się zasiadać nie o p ł a c a :-)
Piję czarną, mocną. A Ty z czym chcesz?
Może ktoś jeszcze się dosiądzie? :)
Hej, hej Damessa :) Jesteś jeszcze tu czy już tam?
Szczęśliwej podróży :kwiatek dla ciebie2:
W drodze :ferrari:
Szerokości i przyjemnej podróży życzę ?
To się trochę przesuńcie, czarną, mocną, bez żadnych dodatkuf poproszę, chętnie w realu trochę z Wami posiedzę ?
Tak bez żadnych to nie da rady .A buziacki ? :-)