Taki jesienny zastój na forum :-(
Nie jesteśmy przyzwyczajone dzielić się radością .Raczej niepowodzenia powodują ruch na forum . Myślę, że wszystkim jakoś podpasowaly:-) miejsca , podopieczni i ich rodziny . Oby tak było zawsze :-)
Taki jesienny zastój na forum :-(
Nie jesteśmy przyzwyczajone dzielić się radością .Raczej niepowodzenia powodują ruch na forum . Myślę, że wszystkim jakoś podpasowaly:-) miejsca , podopieczni i ich rodziny . Oby tak było zawsze :-)
Właśnie ten zastój zauważyłam. Forum jakieś uśpione. Czasami mam wrażenie ,że Forumki pokazują się tylko po to,żeby dzień dobry powiedzieć? . Nudne życie opiekuna,nie ma o czym opowiadać ?. A może na fb siedzą :lol1:
Też Gusiu się opierniczasz :-) .
Opowiadac jest o czym tylko pewnie się nie chce .Nn FB to ja nie wchodzę bo nie mam konta . Zawsze ta chwilkę można wygospodarować. Chociaż w domu zawsze jest coś do zrobienia .
Ja to jeszcze inny powód widzę
Teraz opiekunki to mocno świadome swojej wartości a i opiekunstwo :-) jest inne .Sama wiem jak się na początku przejmowałam stanem zdrowia podopiecznej .A teraz wszystko znajdziesz w necie i nie potrzebujesz rad ani wskazówek a i wrażliwość jest inna .:-(