Czytam sobie....
Czytam sobie....
Siostro Archeo ,widzę że się siostra bardzo zaangażowała w wykopaliska.Podziwiam,podziwiam:)Nie ma to jak nudna sztela:)Chyba,ze kieruje siostrą jakaś inna motywacja:)
Czytam sobie....
To pierwsze , nudna sztela ....))
Ciekawe co po drugie i po trzecie...
justa nie wszystkie firmy udzielaja telefonu
Wystarczy, jak znamy dane adresowe, Imię i Nazwisko i w necie można numer telefonu znaleźć. To niewielki problem.
Chyba nie o to chodzi.Jeśli agencja odmawia podania telefonu do zmienniczki czy do rodziny PDP to dla mnie taka agencja jest skreślona i nie prowadzę dalszych rozmów.Taka odmowa oznacza tylko jedno-coś jest nie halo na danej szteli.
Chyba nie o to chodzi.Jeśli agencja odmawia podania telefonu do zmienniczki czy do rodziny PDP to dla mnie taka agencja jest skreślona i nie prowadzę dalszych rozmów.Taka odmowa oznacza tylko jedno-coś jest nie halo na danej szteli.
Moja agencja zawsze podaje numer do zmienniczki. Mówią, że zmienniczka przekaże wszystko dokładniej niż panie w biurze. I to jest prawda. Najlepiej bezpośrednio się dowiedzieć, bo w razie szczegółowych pytań o sztelę może byc odpowiedź "nie wiemy, dowiemy sie i powiemy".