Powitajki przy kawie 64

30 marca 2021 10:38 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Ja dzisiaj ogarnialam z babcią lekarza. Miała dzisiaj badania przed szczepieniem. Już od 4.00 chodziła po mieszkaniu i głośno ziewała obym chyba nie zaspała? Piękna pogoda dzisiaj. Pójdę na dłuższy spacer. Życzę Wam miłego dnia ?
30 marca 2021 13:24 / 5 osobom podoba się ten post
Czekamy na Andy'ego, fizjo naszego. Potem z pdp na spacer...
Jutro mamy jechać na test. A raczej mieliśmy. Jednak sytuacja jest sehr  kompliziert, jak mówi zięć i święta spędzimy w domu. W Austrii, pomimo negatywnego testu czekałaby nas kwarantanna, po powrocie do DE też...
Na szczęście, jak to się mówi potocznie, nie napaliłem się na ten wyjazd aż tak bardzo, żeby teraz rozpaczać. Planują jechać tam z dziadkiem i ze mną w innym terminie, jak sytuacja już na tyle się wyklaruje, że nie będzie tych obostrzeń.

31 marca 2021 05:35 / 3 osobom podoba się ten post
Miłej,spokojnej środy.Dzisiaj trochę niewyspana,ale odespie to na przerwie.No i zaczynają się pierwsze zgrzyty z koleżanką na Stelli,co też nie nastraja mnie optymistycznie.Nic to,trzeba iść do przodu.Smacznej kawy lub herbaty,co kto woli ☕???☘️
31 marca 2021 06:11 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Miłej,spokojnej środy.Dzisiaj trochę niewyspana,ale odespie to na przerwie.No i zaczynają się pierwsze zgrzyty z koleżanką na Stelli,co też nie nastraja mnie optymistycznie.Nic to,trzeba iść do przodu.Smacznej kawy lub herbaty,co kto woli ☕???☘️

Za wcześnie wstajesz, że jesteś niewyspana. No chyba, że taki rytm dnia tam jest. Koleżanka się nie przejmuj, rób swoje może ona z tzw prowokatorów do kłótni. 
31 marca 2021 06:13 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie  No i mamy już środę, zaraz świeta a potem już ostatnie dni do wyjazdu. Wszystkim życzę spokojnego dnia i zostawiam duuuuża kawę na rozbudzenie. 
31 marca 2021 06:22 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Piękny dzień się zapowiada, ptaszki śpiewają. Trochę też niewyspany, o pierwszej w nocy wstawałem, bo dziadek majaczył.
W kuchni zobaczyłem dwie butelki po szampanie i trzy lampki... Trzy... Ech...
Trzeba powolutku brać się do pracy.
Życzę Wam miłego dnia
31 marca 2021 07:48 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kolejny piękny, słoneczny dzień przed nami,i tak ma być do Świat Dobrego nastroju i optymizmu życzę wszystkim 
31 marca 2021 09:06 / 6 osobom podoba się ten post
Witam ze słonecznego Sauerland 
31 marca 2021 10:12 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam ze słonecznego Sauerland :-)

Gdzie jesteś? Ja byłam w Lenestad poza górkami bez końca piękne miasteczko nad Leną.
31 marca 2021 11:54 / 7 osobom podoba się ten post
Witajcie w piękne, słoneczne, prawie południe 
Obudziłam się o 7-ej wyspana i przekonana o tym, że to będzie fajny dzień. A to wszystko za sprawą słońca, które koniecznie chciało wejść do sypialni i przedzierało się nawet przez zaciemniające zasłony w oknach na 4 piętrze. No to je wpuściłam i tak nam razem dobrze. Pierwszy raz wypiłam kawę na balkonie, śniadanie zjadłam przy otwartych na całą szerokość balkonowych drzwiach, a później rozsiadłam się wygodnie ,zachwycałam błękitem nieba, grzałam w słonku i skończyłam czytać fajną książkę. Z pokoju dochodziła muzyka, którą sobie zapodałam na Youtube. Wczoraj usłyszałam zapowiedź występu dziewczyn w dzisiejszym DDTVN,poszukałam i to jest to, co mi od wczoraj towarzyszy, chyba takiej muzyki było mi trzeba-Pinky Loops,kobiecy duet smyczkowy. Żadne tam rzępolenie ,elektryczne skrzypce i wiolonczela. Grają Stinga, ACDC,Michaela Jacksona. Kto ciekawy, może sobie poszukać i posłuchać. 
Często słyszymy, że trzeba "śpieszyć się kochać ludzi ". To też, ale śpieszmy się też żyć ,szkoda czasu na byleco
Śpieszę się więc z życzeniami miłego dnia dla Was, a sama zaraz się ogarnę i wybywam, żeby fajne rzeczy robić, z fajną koleżanką się spotkać, piękną pogodą się cieszyć,  no po prostu fajnie przeżyć ten dzień. Wam też tego życzę 
31 marca 2021 19:32 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Gdzie jesteś? Ja byłam w Lenestad:aniolki: poza górkami bez końca piękne miasteczko nad Leną.

Jestem też  nad Leną...plynie obok mojego domu...jestem w Schmallenberg...Jest tu bardzo  znana na świecie  fabryka  skarpet,rajstop..itp.,,Falke,,
31 marca 2021 19:39 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Jestem też  nad Leną...plynie obok mojego domu...jestem w Schmallenberg...Jest tu bardzo  znana na świecie  fabryka  skarpet,rajstop..itp.,,Falke,,

Może mają sklep fabryczny? Wspaniałe skarpety tylko droższe ..
31 marca 2021 19:45 / 6 osobom podoba się ten post
dorotee

Może mają sklep fabryczny? Wspaniałe skarpety:chaplin: tylko droższe ..

Tak,jest sklep...fajne rzeczy..Dostalam kartę  klienta/ mąż  PDP mojej koleżanki był w tej  firmie  ksiegowym/ Rabat 35%.Zrobilam małe  zakupy..a na drugi dzień  ,czyli 29.03..sklepy zamknięto,trzeba wcześniej się  umówić i mieć  negatywny test!!!!!!
31 marca 2021 19:50 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Tak,jest sklep...fajne rzeczy..Dostalam kartę  klienta/ mąż  PDP mojej koleżanki był w tej  firmie  ksiegowym/ Rabat 35%.Zrobilam małe  zakupy..a na drugi dzień  ,czyli 29.03..sklepy zamknięto,trzeba wcześniej się  umówić i mieć  negatywny test!!!!!!

31 marca 2021 19:55 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien ,dobry wieczor .Witam serdecznie i no ,cusz " pozostaje mi tylko zyczyc wszystkim milego wieczoru 
U mnie dzisiaj letni dzien byl 
26 stopni na plusie 
W Swieta ma byc chlodniej ale bez deszczu .
Damessa super zakupy ?