Milego dziona dla was(*_*).
Smacznie sobie spalam gdy wnet na klamce babke moja usłyszałam i jasnie wstalam.
Czas na :kawa1:
Do potem.

Przyjemnego dnia wszystkim życzę

Milego dziona dla was(*_*).
Smacznie sobie spalam gdy wnet na klamce babke moja usłyszałam i jasnie wstalam.
Czas na :kawa1:
Do potem.
Dziś u mnie dzien gospodarczy, bo jak dziś zniknę po 20, to mnie w niedzielę dopiero zobaczą :lol2:
W tym czasie mam wolne, a że jutro pogoda ma być prawdziwie wiosenna to rozplanowuję trasę jakiegoś wypadziku. Chyba Aargauer weg i Flachsee, gdzie występuje różnorodność fauny. Zaszyjemy się z Lojantom :-) i będziemy obserwować.
Weźmiemy też dużo jedzenia :lol3:
I dlategoz Dorotee do wekendu sie szykuje i o 15.00 einkałfuje i lodowke I spiżarkę mocno zapakuje:tak::upup:
P.s. dzis o 19.00 jedziemy do kosciola 5 min autem stąd z synem.A po kościele znow bedzie cyrk:boi sie: jak znam.
Dzis do sprzątania nic nie wynajduje ino babka sie zajmuje bo dzis 2x syna zobaczy czyli bedzie cyrk x2 i ciezki dzien ale nie dam sie i pewne techniki wypracowalam i sie wycfanilam jak postepowac:nie wolno1: tymczasem spokoj i 2 :kawa: a obiad podszykowany czekam do 12.00
Zakupki u mnie we wtorek i w czwartek, dzisiaj za dużo w sklepach ludkow:chaplin: tylko posprzątanie , pranie moc , ciężki dzień.
U mnie raz w tyg I w piatek bo wtedy syn ma czas a ludzi lubie ale jak bedzie ciasno wagonem moim ich poprzestawiam.Tu trzeba do sklepu autem jechac bo jest daleko w nastepnej miejscowości wiec musze z nim.Na szczescie sama w skl robie zakupy a on z babka se gdzies jada i gitara.Fajnie zakupy i ludzie:yahoo: akszyn :plotki: