Powitajki przy kawie 64

19 lutego 2021 07:49 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, dzisiaj chyba wszystkim trudniej się wstaje, bo pusto tutaj jeszcze 
Przyjemnego dnia wszystkim życzę 
19 lutego 2021 07:55 / 6 osobom podoba się ten post
Melduję się ,choć jak zwykle nie spię od 6 rano, bo Werska się za mnie wzięła i pragnie mojej eksterminacji

Do Magmab- nie ma tu  priv-zobaczę czy Ciebie w znajomych nie mam .

I dzień dobry wszystkim 
19 lutego 2021 08:36 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich serdecznie  i życzę  milutkiego  dnia. U mnie  słoneczko  świeci,  ja niestety  niewyspana  bo mojemubfacetowi przez pomyłkę  o 2 messenger się włączył do mnie. I po ptokach już było z pięknym  snem. Zaczęły  się  liczne  rozmyślania,  ba nawet  obliczenia.  No jakoś  trzeba  przepękać.U mnie babcia ma dziś  drugie szczepienie. Dziadek  już jest po dwóch. 

19 lutego 2021 08:48 / 7 osobom podoba się ten post

Milego dziona dla was(*_*).
Smacznie sobie spalam gdy wnet na klamce babke moja usłyszałam  i jasnie wstalam.
Czas na 
Do potem.
19 lutego 2021 08:59 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

Milego dziona dla was(*_*).
Smacznie sobie spalam gdy wnet na klamce babke moja usłyszałam  i jasnie wstalam.
Czas na :kawa1:
Do potem.

Nie zgrzytaj tak zębami z tego powodu, bo aż mi po WiFi ciągnie 
19 lutego 2021 09:03 / 6 osobom podoba się ten post
Dziś u mnie dzien gospodarczy, bo jak dziś zniknę po 20, to mnie w niedzielę dopiero zobaczą 
W tym czasie mam wolne, a że jutro pogoda ma być prawdziwie wiosenna to rozplanowuję trasę jakiegoś wypadziku. Chyba Aargauer weg i Flachsee, gdzie występuje różnorodność fauny. Zaszyjemy się z Lojantom  i będziemy obserwować.
Weźmiemy też dużo jedzenia 
19 lutego 2021 09:07 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dziś u mnie dzien gospodarczy, bo jak dziś zniknę po 20, to mnie w niedzielę dopiero zobaczą :lol2:
W tym czasie mam wolne, a że jutro pogoda ma być prawdziwie wiosenna to rozplanowuję trasę jakiegoś wypadziku. Chyba Aargauer weg i Flachsee, gdzie występuje różnorodność fauny. Zaszyjemy się z Lojantom :-) i będziemy obserwować.
Weźmiemy też dużo jedzenia :lol3:

"Lojantom"- podoba mi się!!!
19 lutego 2021 09:23 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich miłego i spokojnego dzionka
19 lutego 2021 09:31 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo do wykendu trzeba się przygotować
19 lutego 2021 10:33 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry pracowitemu ludkowi. Macha wam na powitanie dnia leniwa Mycha. Miłego dzionka wam życzę 
19 lutego 2021 10:42 / 4 osobom podoba się ten post
I dlategoz Dorotee do wekendu sie szykuje i o 15.00 einkałfuje i lodowke I spiżarkę  mocno zapakuje 
P.s. dzis o 19.00 jedziemy do kosciola 5 min autem stąd  z synem.A po kościele znow bedzie cyrk jak znam.
Dzis do sprzątania  nic nie wynajduje ino babka sie zajmuje bo dzis 2x syna zobaczy czyli bedzie  cyrk x2 i ciezki dzien  ale nie dam sie i pewne techniki wypracowalam i sie wycfanilam jak postepowac  tymczasem  spokoj i 2 a obiad podszykowany czekam do 12.00
19 lutego 2021 10:47 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

I dlategoz Dorotee do wekendu sie szykuje i o 15.00 einkałfuje i lodowke I spiżarkę  mocno zapakuje:tak::upup: 
P.s. dzis o 19.00 jedziemy do kosciola 5 min autem stąd  z synem.A po kościele znow bedzie cyrk:boi sie: jak znam.
Dzis do sprzątania  nic nie wynajduje ino babka sie zajmuje bo dzis 2x syna zobaczy czyli bedzie  cyrk x2 i ciezki dzien  ale nie dam sie i pewne techniki wypracowalam i sie wycfanilam jak postepowac:nie wolno1:  tymczasem  spokoj i 2 :kawa: a obiad podszykowany czekam do 12.00

Zakupki u mnie we wtorek i w czwartek, dzisiaj za dużo w sklepach ludkow  tylko posprzątanie , pranie moc , ciężki dzień. 
19 lutego 2021 11:07 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Zakupki u mnie we wtorek i w czwartek, dzisiaj za dużo w sklepach ludkow:chaplin:  tylko posprzątanie , pranie moc , ciężki dzień. 

U mnie raz w tyg I w piatek bo wtedy syn ma czas  a ludzi lubie  ale jak bedzie ciasno wagonem moim ich poprzestawiam.Tu trzeba do sklepu autem jechac  bo jest daleko w nastepnej miejscowości wiec musze z nim.Na szczescie sama w skl robie zakupy  a on z babka se gdzies jada i gitara.Fajnie zakupy i ludzie akszyn  
19 lutego 2021 11:10 / 2 osobom podoba się ten post
Szukam fajnego awka, bo zęby już pokazałam Zadnych drapieżników, anime, czy innych krzykliwych czy tylko w bieliźnie  Przekornego i łobuzerskiego szukam, bo taka jestem. Trochę w tej kwestii liczę na Clio bo widzę, że sie juz naładowała  Niech "szczela ", ale celnie  dobrze wymierzy, bo pospiechu nie ma. Casu ni mom dziś 
19 lutego 2021 11:16 / 2 osobom podoba się ten post
Clio

U mnie raz w tyg I w piatek bo wtedy syn ma czas  a ludzi lubie  ale jak bedzie ciasno wagonem moim ich poprzestawiam.Tu trzeba do sklepu autem jechac  bo jest daleko w nastepnej miejscowości wiec musze z nim.Na szczescie sama w skl robie zakupy  a on z babka se gdzies jada i gitara.Fajnie zakupy i ludzie:yahoo: akszyn :plotki: 

Syna Margaretki widziałam odtst.ni raz w grudniu 19 roku , by nas głodem zamierzył tylko wodę dowożą