Dzień dobry Opiekunkowo:-)
Dzień dobry Opiekunkowo:-)
Nie cytuję bo za długi :lol1: Przejeżdzam 15-16 listopada ze Szwajcarii do Niemiec zmienic kumpele. Póki co wygląda na to , że będe musiała tu zrobić test, bo cała Szwajcaria jest w strefie ryzyka. Jade na Bawarie- tam kwarantanna jest obowiązkowa. Wyjątek od kwarantanny tylko podrózni przejeżdzajacy tranzytem. Przepis wprawdzie ważny do 8 listopada, ale cudu się nie spodziewam- wole być przygotowana i wiedziec co ,jak i gdzie w razie W. Może w tym landzie, do którego jedziesz nie ma takich obostrzen, bo tak być może. A zresztą jak by były to pewnie rodzina umożliwi Ci zrobienie testu na miejscu ( wjezdzający ze strefy ryzyka nic nie płacą )-albo zrobisz w Polsce jak sie okaże że jednak musisz. W każdym razie czekamy na Ciebie. Dlaczego masz mieć lepiej od nas? :lol2:
Miło wiedzieć, że ktoś na nas czeka :-)
Wracam, bo chcę mieć tak samo dobrze jak Wy :oczko:
W topiku Koronawirus pisałam o tym, w jakie to "narzędzia "wyposażyła mnie moja firma. Teraz już wiem, że to za mało. Ale firma dzisiaj milczała, żadnych informacji o testach. Jutro będę się dowiadywać, gdzie w niedzielę będę mogła ten test zrobić, bo we wtorek na lotnisku, to będzie już niestety za późno. Musiałabym gdzieś czekać na wynik już w DE .