Werska czy u nas w PL też jest podobny program bo ja mam tyle pocztówek i polskich i zagranicznych :-) może bym coś zarobiła:-)

Werska czy u nas w PL też jest podobny program bo ja mam tyle pocztówek i polskich i zagranicznych :-) może bym coś zarobiła:-)
Najlepiej sprzedawać na Allegro lub OLX
Najlepiej sprzedawać na Allegro lub OLX
No i tyle się dowiedziałam :strach na wroble: też mam parę starych monet ale mój luby sprawdzał na internecie i narazie nic nie warte :-(a te pocztówki to w kartonie sobie leżą i zajmują miejsca i też kurz się osiada no ale może kiedyś coś wyjdzie z tego interesu,fajnie by było:-) :przytul aniola:
Z po ztowek jeśli masz naprawdę dużo yo można zrobić pokój jaki nikt nie ma... Taki pokój miałam ja kiedyś dopóki mieszkałam z babcią i dziadkiem i rodzicami jeszcze..... Takiego pokoju nie miał nikt. Wszyscy mi zazdrościli.. Mianowicie tapeta z pocztówek... Cudo:yo:..pocztówki, tapeta, pocztówki, tapeta.... Np. 4 pocztówki w poziomie jeden pasek np samych kwiatów.. Z góry do dołu.. Tapeta... Wszystko w szerokości tapety czyli ok 50 cm +- potem np pocztówki w samym pionie 4,5 z nad morza tylko, tapeta, i znów pocztówki np4 w poziomie widoki, tapeta, pocztówki zwierząt itd.... Fenomenalne... I przyklejałam to na sól z mąka i tak wytapetowalam cały pokój 12 m2. Zbierałam pocztowki:gwizdanie:
Cała okolica mi zazdrościła ze pomysł nietuzinkowy.
Clio świetny pomysł,ale myślę że dla młodych no ale może się zastanowię :gwizdanie:
Witam sobotnio.
Za tydzień będę już czekać na naszą koleżankę.
A tymczasem dziś "wpadam w gary" i obiad na weekend przygotuję.:gotowanie::piecze ciasteczka:
Miłego dnia wszystkim :wstajemy: