Powitajki przy kawie 61

04 czerwca 2020 16:49 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Acha. Ale żyjesz. No to witaj na szóstym levelu Jumanji .

Hehe no. Może i lepiej bym tego nie ujęła. 
Ale ja gram tylko w Mario do tyłu. Takie tam proste sprawki . 
Co do Marianki ..........      pomyślę o tym później.  
Nie , ale twój scenariusz się sprawdził. Było jak mówiłaś.  Nie stwierdzili nic , oprócz odwodnienia, dużej demencyji i kołatanie serca .
Szajse tabletki są odstawione, bo dokł tak było jak w skutkach ubocznych.  Niby . Pisze niby bo z nimi to nigdy nie wiadomo jak jest do końca i czy nam prawdę mówią.  
Troszkę niby jadła w szpitalu i piła jak ją się przymusi.  Chodzi skołowaciała i dobrze pionu nie trzyma.  Jednak wstała z łóżka, poszła do klo i dalej na sofę.   No Marten optymista jest przekonany że wszystko wróci do normy . 
Ja bym nie powiedziała.  
W takim stanie przydałaby się jakaś szpryca z suplementów żeby wigoru nabrała.  Bo głowa to wątpię żeby się polepszyla . 
Nie , ale chłopak robi dobrą robotę, praktycznie zajmuje się tu wszystkim.  Ja zajmuje się nim , żeby z sił nie opadł.  Czasem .   Bez niego to już bym się bała.  
04 czerwca 2020 18:18 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Niczego nie brałam. Omlet piekłam.A że się spalił, to się wściekłam :lol2:

Nieee no, rozczarowałam się  Tak nie można Tinóś !!  W ramach rehabilitacji stwierdzam, że nawąchałaś się spalonego omleta  
04 czerwca 2020 21:49 / 4 osobom podoba się ten post
W Inteterwencji reportaż o poszkodowanych opiekunkach . Z dzisiaj. Krótki materiał. 
04 czerwca 2020 21:51 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

To ten kombinezon z krótkimi spodenkami, który kupiłaś, będzie jak znalazł :lol2:

A widzisz no to jest pomysł
04 czerwca 2020 22:02 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie pytaj się teraz kto, tylko szybko pluj. Przez lewe ramię. Potrafisz, pisałaś :-) Albo do szeptuchy :plotki: na łeb na szyję :hihi:
Ja jak wrócę w sierpniu do domu, to mogę najwyzej odpukać :-)

Muszę się dobrze ustawić żeby się nie opluć zależy skąd wiatr zawieje i sprawdzić też czy kogo za mną nie ma mniejszego zwłaszcza
05 czerwca 2020 06:47 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Witam w piątek weekendu początek.  Od dziś równo 3 tygodnie .  Teraz robię dla Was kawkę  więc zapraszam i zostawiam.piekny bukiecik żeby było.weselej i miłej bo za oknem szaro , buro i pochmurno. 
05 czerwca 2020 06:48 / 10 osobom podoba się ten post
Witam piątkowo. Mój przedostatni na tym zleceniu.
Miłego dnia
05 czerwca 2020 06:50 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Witam serdecznie i życzę udanego piątku 
pyszna Dusia zrobiła więc sobie popijam w fajnym towarzystwie 
05 czerwca 2020 07:08 / 10 osobom podoba się ten post
Witajcie Miłego dnia Wam życzy ,,AKTYWNA BABA "dobrze wyglądająca od rana
05 czerwca 2020 07:10 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dołącze do towarzystwa przy kawie życzę spokojnego dnia 
05 czerwca 2020 07:16 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo szaro i ponuro u mnie, wstawać się nie chce  dobrego dzionka kochani 
05 czerwca 2020 07:21 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Witajcie:radosc: Miłego dnia Wam życzy ,,AKTYWNA BABA "dobrze wyglądająca od rana:hihi:

I od razu mi weselej  
05 czerwca 2020 07:24 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Witajcie:radosc: Miłego dnia Wam życzy ,,AKTYWNA BABA "dobrze wyglądająca od rana:hihi:

Konwalia coś Ty brała , że taka radosna jesteś?  Weź przestań bo mnie jeszcze bardziej nogi bolą jak patrzę jak w tańcu wywijasz. 
05 czerwca 2020 07:32 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry
Słoneczko już świeci. Wczorajsze popołudnie i noc upłynęły pod znakiem deszczu
Nie wiem jak tutaj, ale w PL już grzyby się pojawiają.
Miłego dnia Opiekunkowo
05 czerwca 2020 07:40 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Kolejny deszczowy dzień. Ale potrzeba tu wody- wszystko suche.