Smutna prawda, czyż nie? :lol2:
Witam wszystkich w kolejny piękny dzionek w Westfalii:chaplin::kawa::kawa1::kawa:
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia :kwiatek dla ciebie::buziaki2:
Smutna prawda, czyż nie? :lol2:
Witam wszystkich w kolejny piękny dzionek w Westfalii:chaplin::kawa::kawa1::kawa:
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia :kwiatek dla ciebie::buziaki2:
Dzień dobry, nowy dzień czas zacząć. Nowy szampon już napoczęty- jednak parę zakupów zrobić trzeba było- i kosmetycznych, i ciuchowych- skoro z miesiąca robią się prawie cztery... Ale w dobrym towarzystwie damy radę- nie ja jedna siedzę i siedzę w tym pięknym kraju- i na forum są takie dziewczyny, i koleżanki opiekunki, które poznałam w realu. Taki czas...
Siema Wariaty i Dzikusy!
Mam takie zapytanie poniewaz nie moge znalezc w zadnym sklepie tutaj kosmetykow firmy Iwostin a potrzebuje krem do twarzy czy ktos z Was moze orientuje sie gdzie mozna nabyc te produkty droga kupna?
Ewentualnie jesli ktos zna ta marke czy poleca cos podobnego/zdrowego?
Garnier i Nivea odpadaja bo jak wiecie sa to marki ktore nie przeszkadzaja i nie pomagaja.
Trzymajta sie i nie puszczajta za duzo.
Z fartem
Mr. Romanticpyscho
Witam serdecznie . Po nie przespanej mocy jestem trochę późno. Jestem też po bardzo burzliwej porannej rozmowie z synem pdp. Chłopak w moim wieku bo babka go miała w wieku 46 lat. Albo załatwia leki na sen matce albo sam tu zostaje. Około 8 razy wstawałam i zaprowadziłam ja do łóżka a ona po niecałej pół godzinie spowrotem wstawała. Meble poprzestawiane, rozebrała się kilka razy ja ją ubierałam i zakładała na siebie obrus ze stołu. Dał mu 2 dni.max na załatwienie leków jeśli nie ja w piątek wyjeżdżam. I jeszcze jedno mu powiedziałam, że za to że ja nie śpię w nocy to.sa extra geldy. Tak więc życzę Wam dobrego dnia. Ja napewno prześpię moja pauzę jeśli będzie mi dane.
Ciekawa jestem jak długo ten senior w szpitalu będzie jak dłużej niż 2 tyg to chyba się zmyje stąd .Pytanie też w jakim stanie wrócić bo często tu właśnie w tym ,,cudnym " kraju wracają do domu w gorszym stanie niż pojechali .Syna poznałam powiedział mi dziś na osobności że mama ma rogu czasem :hihi:a ja pazury :smiech3:No i jestem znacznie wyższa!
Napewno będą w aptece. Ja kupuję w aptece komsetyki tej firmy.
No wiem, bylem tu w aptekach i ni ma, u nas w superpharm kupuje.:placze1:
Siema Wariaty i Dzikusy!
Mam takie zapytanie poniewaz nie moge znalezc w zadnym sklepie tutaj kosmetykow firmy Iwostin a potrzebuje krem do twarzy czy ktos z Was moze orientuje sie gdzie mozna nabyc te produkty droga kupna?
Ewentualnie jesli ktos zna ta marke czy poleca cos podobnego/zdrowego?
Garnier i Nivea odpadaja bo jak wiecie sa to marki ktore nie przeszkadzaja i nie pomagaja.
Trzymajta sie i nie puszczajta za duzo.
Z fartem
Mr. Romanticpyscho