Miejmy nadzieję że powoli idziemy ku normalności
Miejmy nadzieję że powoli idziemy ku normalności
Tylko, że u nas też wieje hurraoptymizmem, ale lekarze uważają, że ze spadkiem zachorowań może nie być tak pięknie. Dużo ludzi samych się testuje i negatywnych wyników nie zgłaszają do służb. A można zanotować wzrost zakażeń po feriach. To są opinie fachowców, nie moje :-)
Bo nie mam miłości do zaszczepionych bo nie mają swojego rozumu. Ja grafika chciałam Wam przekazać jakie (usunięte) jesteście, ktore idą na, rzeź. Robicie tak bo ktoś Wam każe. Nie macie swojego rozumu. Ludzie. Co się z Wami dzieje. Gdzie jest Wasz zdrowy rozsądek. ? Dla kawy na mieście, dla pójścia do sklepu po buty daliście się naznaczył jak (usunięte) żeby tylko mieć jakiś idiotyczny certyfikat . ???
Najinteligentniejsza dziewczyna na forum!
Skąd wiedziałaś???
Zobacz:
https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-10-26/pfizer-pfe-hid-1-2-billion-in-profits-italian-investigators-allege
Nie wypłacą się.
No niestety uległam głupocie zaczxzepikam się w lutym jedna dawka bo tak straszyli że w opiece pracy mieć nie będzie y. I co ? Konsekwencja- przeszłam zawał po tym szczepieniu. ? jestem na lekach nasercowych i teraz już muszę uważać.
Mój mąż też się zaszczepił bo nie wsiądzie do samolotu tak mu mówili i co ? Od tamtej pory ciągły ból ramienia i schudł bardzo dużo.
Niech ich szlag trafi z tymi szprychami. Dziady.
Dusia, Dobrze, że tylko tak to się skończyło....
Ze swojego otoczenia znam mnóstwo osób, które po szczepieniu nagle zaczęły na coś tam chorować.
Ja się bronię rękami i nogami przed szczypawami.
Już straszą kolejnymi mutacjami, choć ja już biorę to na spokojnie.
Szkoda mi tylko tych ludków , które się boją jak diabli.
Nie ma się co nakręcać, każdy może wierzyć lub nie wierzyć w co chce.
Żyjmy po swojemu i nie oceniajmy innych.