Dusia wskaż mi opcję polityczną, która "budowała" Polskę. No która to była, bo ja nie wiem nic o tym.
(Usunięte) Proszę nie używać wulgaryzmów.
Dusia wskaż mi opcję polityczną, która "budowała" Polskę. No która to była, bo ja nie wiem nic o tym.
Też tak myślę,.. Chcą wyhamować sztucznie, by... itd itd
No to jak mamy dyskutować, skoro na pierwszym miejscu jest wkurzanie się ? Może nie potrafimy.
Proszę sobie włączyć na YouTube jak poseł Braun pyta Szumowskiego kiedy skończy ten cały cyrk z wirusem. Już i posłowie na oczy przeglądają i widzą kto jest pionkiem w tej całej grze.
Chyba niektórym nerwy puszczają :bezradny:
Sytuacja jest zaskakująca, trudna i nerwowa. Sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć ale emocje staram się trzymac na wodzy. Takie ciepłe kluchy chyba że mnie ze nie potrafię się na nikogo złościć a szczególnie na Bogu ducha winne osoby :przyjaciele:
Kultura dyskusji w każdej sytuacji jest wskazana. Nie wkurzajmy się na siebie bo to nic nie daje. Nie pomaga a wręcz szkodzi :kwiatek dla ciebie1:
Kilka ja do piątku byłam w Westfalii, epicentrum pandemii , rozważaliśmy co mogę zrobić , zostać w Niemczech? Ryzykować podroż ,,? Kwarantanne?
Wydaje mi się że jestem silna psychicznie , mam wsparcie , euro idzie w górę . Ale jednak jestem w domu . Trochę się zaczynałam łamać ..
Nie jestem naiwna. A Tu nie zrozumiałaś mojego postu. Nie zależy im na ludziach i dlatego posługując się fałszywymi wynika i udowadniając że niby coś tam robią i ratuja ludzi osiągnął swój cel żeby się dostać do koryta. "Walka" z wirusem może być tylko dla nich przepustką do władzy i kolejnych lat rujnowania Polski.
Kilka ja do piątku byłam w Westfalii, epicentrum pandemii , rozważaliśmy co mogę zrobić , zostać w Niemczech? Ryzykować podroż ,,? Kwarantanne?
Wydaje mi się że jestem silna psychicznie , mam wsparcie , euro idzie w górę . Ale jednak jestem w domu . Trochę się zaczynałam łamać ..
Gdyby teraz rząd wyhamował sztucznie czy prawdzie pandemię to chyba zostali by naszymi narodowymi bohaterami . Matury i wybory w maju to byłoby nasze nowe święto narodowe , Nowy Cud nad Wisłą . Jednak naród wybrany .
Życzę sobie i wszystkim abyśmy mogli głosować 10 mają .
Dlaczego rządy Włoch , Hiszpanii , Francji powoli Niemiec nie potrafią / nie chcą sztucznie wyhamować pandemii?
To uważam za głupote . Sztucznie wyhamować pandemię.! Ukłony!
Tina, co do zdalnych wyborów- ma to sens, jak jest czas na przeszkolenie, przetestowanie, sprawdzenie. Napisanie programów, przygotowania, itp. Ale nie na szybkiego. Są kraje gdzie to wszystko działa, ale u nas tego nie widzę. Robienie tego na szybko, to wg. mnie przepis na katastrofę i ogromne możliwości oszustwa. Gdyby to wprowadzano, z zastrzeżeniem, że wybory odbędą się w ten sposób, jeśli to się sprawdzi- i, że nie wiadomo kiedy to będzie- to ok. Ale robienie tego w konkretnej dacie, bez czasu na właściwe przygotowanie??????????