ona nie jest demencyjna
ona nie jest demencyjna
Moja kobieta też nie jest demencyjna, ostatnio przy wnuczce oznajmiła wszem i wobec,że ja nic nie robię tylko śpię do 12 stej w poludnie:-), a ja wstaje 6,30 albo 7,30 i pomagam w toalecie, potem inne obowiązki. Przedstawiano mi tą Panią jako wyksztalconą i kulturalna :yo: Ponadto codziennie się mnie pyta czy na swojej przerwie spałam? bo przecież ja nic nie robię tylko leżę cały dzień i stąd te jej bardzo miłe pytania skierowane w moją skromną osobę.
Moja kobieta też nie jest demencyjna, ostatnio przy wnuczce oznajmiła wszem i wobec,że ja nic nie robię tylko śpię do 12 stej w poludnie:-), a ja wstaje 6,30 albo 7,30 i pomagam w toalecie, potem inne obowiązki. Przedstawiano mi tą Panią jako wyksztalconą i kulturalna :yo: Ponadto codziennie się mnie pyta czy na swojej przerwie spałam? bo przecież ja nic nie robię tylko leżę cały dzień i stąd te jej bardzo miłe pytania skierowane w moją skromną osobę.
Skarżę się że w sumie ubiłam już 3 pluskwy w łazience mojej. Skąd to gówno się bierze??? Przecie sprzątam :(((
I teraz mam schizę i boję się do łazienki wejść , a nocą spać :( bo boję się że mnie oblezą :( syn babki na urlopie i duuuupa
Czy to napewno pluskwy czy może rybiki w łazience to przeważnie rybiki .To niegroźne do śię wybić ale pluskwy to już problem .Posprawdzaj we wszyskich drewnianych elementach bo tam żyją. Nawet w drewninych ramkach od obrazów. Jak to pluskwy to gdzieś zostawily pancerzyki. Na to świństwo tylko chemia na insekty biegajace.
Jeśli offtop to przeniescie.
Kieeedys pisałam o zapaleniu pęcherza. Chyba Mleczko coś fajnego radziła ale nie jestem w stanie tego wykopać z forumowych otchłani.
Ja ogólnie mam stwierdzone e coli w moczu. I to raz do roku się odzywa w postaci w/w
Nie chce łykać antybiotykow bo i tak mam rozwalona florę.... :(
Może forum zna jakieś sprawdzone sposoby żeby się tego pozbyć
To znowu ja z żalami.
Zachciało mi się posłuchać "AVAST-a" i zaktualizowałam wszystkie sterowniki.:pisanie na forum:
No i głośników teraz nie mam w moim lapku.:zly komputer:
Ikonka przekreślona na czerwono i jak podjadę myszką to wyświetla mi się taki komunikat: "Brak zainstalowanego urządzenia wyjściowego audio"...:bezradny:
A tak miło było słuchać radia Rmffm. Teraz nawet filmów nie mogę oglądać:ogladam tv::placze1:
Nic Ci nie poradzę, bo się nie znam aż dobrze teraz na tych komputerowych sprawach:-(
Ja słucham radia poprzez
https://radiofm-online.com/
i potem
https://radiofm-online.com/rmf-fm
Do wyboru, do koloru, duży wybór. Nie mam tu lapka, to słucham na smartku, poprzez Wi-Fi.
Akurat najczęściej słucham ZETki, RMF i swojej raciborskiej stacji.