Ze Szpaka zrobiłam Szlaka :placze1:
Przepraszam i jego, i Was ?
Ze Szpaka zrobiłam Szlaka :placze1:
Przepraszam i jego, i Was ?
No,Mleczko, załatwiłaś mnie wczoraj tym Ralphem Kamińskim. Zwyczajnie zabrałaś mi dobre 2 godziny snu:oczko:
Jak weszłam na Youtube, to miało być, a,posłucham sobie "Taty",a później, no to poszukam info o tym, jak powstał ten utwór. Jak zaczęłam już czytać z nim wywiad ,to posłucham jeszcze tego czy tamtego. I zrobiła się 2 w nocy,zasnęłam przy godzinnym podkaście Dwa Światy z Michałem Szlakiem (wiecie o tym,że jestem jego wielką fanką ?), prowadzonym przez Artura Rawicza i Ralpha Kamińskiego. A że zasnęłam, to dzisiaj godzina minęła na powtórce. Nie żałuję, było warto i i nie uważam że to czas stracony.
ARTYSTA nie wiem czy się uchowa, bo u nas najlepiej być przeciętniakiem . Pięknie śpiewa piosenki I.Santor . Nie żałuj Gusiu czasu :-)
Nie żałuję, a dzisiaj nawet więcej czasu na niego "straciłam ". Zapodałam sobie Youtube na telewizorze i słuchałam utworów Cory w jego interpretacji. Nie udaje nie naśladuje, interpretuje tak, jak sam czuje. Dla mnie pięknie.
muzyka to cos wiecej niz tylko dzwieki, prawda? ? kazdy z nas ma te swoje ulubione kawalki, ktore dodaja skrzydel, gdy jest ciezko. czasami wystarczy słuchac ulubionej piosenki, zeby poczuc, ze wszystko jest mozliwe! to taka nasza mala ucieczka od rzeczywistosci, chwila relaksu i naładowania baterii. muzyka "ktora dodaje ci sil" to tez sposob na wyrazenie siebie, swoich emocji i doswiadczen. ? czasem warto zwolnic, po prostu posluchac i dac sie poniesc melodii. a wyobraźcie sobie, ze kazda nuta to krok do przodu, do naszych marzeń i celów! ?♂️❤️ i pamietajcie, zawsze warto byc otwartym na nowe brzmienia, bo nigdy nie wiadomo, co moze nas zainspirowac. ? ja uwielbiam https://www.youtube.com/watch?v=T6wbugWrfLU
Jakoś dzisiaj brak mi humoru. Może jakaś muzyka na poprawę? Co polecicie? :hejka:
muzyka to cos wiecej niz tylko dzwieki, prawda? ? kazdy z nas ma te swoje ulubione kawalki, ktore dodaja skrzydel, gdy jest ciezko. czasami wystarczy słuchac ulubionej piosenki, zeby poczuc, ze wszystko jest mozliwe! to taka nasza mala ucieczka od rzeczywistosci, chwila relaksu i naładowania baterii. muzyka "ktora dodaje ci sil" to tez sposob na wyrazenie siebie, swoich emocji i doswiadczen. ? czasem warto zwolnic, po prostu posluchac i dac sie poniesc melodii. a wyobraźcie sobie, ze kazda nuta to krok do przodu, do naszych marzeń i celów! ?♂️❤️ i pamietajcie, zawsze warto byc otwartym na nowe brzmienia, bo nigdy nie wiadomo, co moze nas zainspirowac. ? ja uwielbiam https://www.youtube.com/watch?v=T6wbugWrfLU
Szkoda, że choroba niszczy ta artystkę .Ma piękny głos .