Erotyki mam dość...interesują mnie miłe historie i najlepiej jak...dobrze się kończą ( mimo perypetii)... :yo:

Erotyki mam dość...interesują mnie miłe historie i najlepiej jak...dobrze się kończą ( mimo perypetii)... :yo:
Serdecznie Ci dziękuję...gdybym w czymś mogł pomóc służę ... :aniolki:
Lubisz myc okna?:-)
Myszko! A Ty nie wiesz, że w zakres naszych obowiązków nie wchodzi mycie okien? Co z Ciebie za podstępna bestyjka? No...chyba, że masz na myśli okna w prywatnym mieszkaniu, to co innego.:-)
Lubisz myc okna?:-)
Mężczyzna, który nad erotykę przedkłada romantyzm ......to nie może być prawda:-)
Dało by się zrobić... a co? Trza przyjechać?...:-)
Yhy...Powiem kiedy,dobra?:-)
Ale to koniecznie wtedy , gdy go nima...bo mogła by być zadyma a nie "mycie..." :yo:
A tam:-)
Zapomniałam zaprezentować książki,które dostałam od "bratniej duszy".Dopiero dziś miałam czas spokojnie usiąść i je obejrzeć.
Do czytania zabiorę chyba do pracy,póki co przeczytałam opisy na okładkach.Oto one:
1/Christian Jungersen-ZNIKASZ/zmiany osobowości pod wpływem guza mózgu/
2/Eric Metaxsas - CUDA/historie osób,któe doświadczyły różnych cudów-dla mnie ciekawa lektura,bo ja w cuda nie wierzę/
3/Karen Thompson Walker- WIEK CUDÓW/ruch obrotowy Ziemi zwalnia i zaczynają się dziać dziwne rzeczy.../
4/Joan Didion-ROK MAGICZNEGO MYŚLENIA/książka opatrzona komentarzem,"jedna ze 100 ,które trzeba przeczytać w życiu",nominowana do Pulitzera/
Już wiem ,że zacznę od tej ostatniej:)