Literatura piękna i mniej piękna

31 stycznia 2014 22:25 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Emilko, o Chmielewskiej mówisz? A mogę Ci pozazdrościć tych pdf-ów??? Bo ja jakoś niekumata w tej technologii jestem, e-booków nie czaję... A bym se poczytała na wyjeździe! Nie wożę, bo przecież walizki by nie wytrzymały wydań tradycyjnych... :(

Wyslalam Ci na maila !
31 stycznia 2014 22:37 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

A ja sobie zabrałam "Na tropach Smętka" M. Wańkowicza. Stara pozycja ale warta ponownego przeczytania.

Jeszcze "Ziele na kraterze"-koniecznie:)
01 lutego 2014 22:01 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Wyslalam Ci na maila !

Emilko, kocham Cię!!!!!!!! :))) I już :)
01 lutego 2014 22:04
judora

Lili a Ty już w domku ?

Judorko, od wczesnego ranka, ale do tej pory nie było szans wejść na lapka :) dzieci nie pozwoliły, he he he ;)))
01 lutego 2014 22:21 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Emilko, kocham Cię!!!!!!!! :))) I już :)

Oooo, kurcze,  jestem wniebowzieta !!!
01 lutego 2014 22:25 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Oooo, kurcze,  jestem wniebowzieta !!!

Ale  - mam nadzieję - pozytywnie? :)
teraz już niestraszne mi długie, bezsenne noce i leniwe dni, kiedy nic innego człowiekowi nie wychodzi tylko czytanie :)
Jesteś WIELKA!
01 lutego 2014 22:26 / 2 osobom podoba się ten post
Czytam teraz SIEDLISKO Janusza Majewskiego na podst.scenariusza do serialu o tym samym tytule-serial leciał w TV juz ze 3x z Dymna i Pietraszakiem w rolach głównych.Książkę czytam enty raz serial oglądalam ze 2x:Mądra ,ciepła opowieść o życiu i miłości wieku dojrzałego.Polecam:).Część II ZIMA W SIEDLISKU.
01 lutego 2014 22:29
emilia

Moge Ci wyslac na maila, to nie sa wersje do czytnikow, normalnie, pdf, albo w Wordzie otworzysz. Zrobie z tego archiwum, zeby wszystko na raz wyslac, niektore sie u mnie nie otwieraja, ale nie chce mi sie walczyc, byc moze u Ciebie bedzie wszystko ok.

Emilia,ja bym tez prosiła kilka książek na email...
01 lutego 2014 22:30
ania37

Emilia,ja bym tez prosiła kilka książek na email...

Ale ja mam tylko Chmielewska, jak chcesz, nie ma sprawy, masz maila w profilu - to wysle.
01 lutego 2014 22:31
emilia

Ale ja mam tylko Chmielewska, jak chcesz, nie ma sprawy, masz maila w profilu - to wysle.

Nie ma sprawy może być Chmielewska...Tak,mam email w profilu.
01 lutego 2014 22:32
kasia63

Czytam teraz SIEDLISKO Janusza Majewskiego na podst.scenariusza do serialu o tym samym tytule-serial leciał w TV juz ze 3x z Dymna i Pietraszakiem w rolach głównych.Książkę czytam enty raz serial oglądalam ze 2x:Mądra ,ciepła opowieść o życiu i miłości wieku dojrzałego.Polecam:).Część II ZIMA W SIEDLISKU.

Nie czytalam, serial owszem - bardzo mi sie podobal, mam nadzieje, ze ksiazka jest jeszcze lepsza ... Na nastepna odsiadke zabiore!
01 lutego 2014 22:45
ania37

Nie ma sprawy może być Chmielewska...Tak,mam email w profilu.

Mowisz i masz ! Milego czytania.
01 lutego 2014 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Mowisz i masz ! Milego czytania.

Pięknie dziękuję :)
01 lutego 2014 22:49
ania37

Pięknie dziękuję :)

Sluchaj - mail nie poszedl, wrocil mi komunikat jakiegos bledu, czy na 100% masz dobry w profilu? Juz wiem !!!! Musze Ci porobic mniejsze paczki, Twoja poczta nie odbiera tak duzych plikow, troche cierpliwosci zatem !
01 lutego 2014 22:52
emilia

Sluchaj - mail nie poszedl, wrocil mi komunikat jakiegos bledu, czy na 100% masz dobry w profilu? Juz wiem !!!! Musze Ci porobic mniejsze paczki, Twoja poczta nie odbiera tak duzych plikow, troche cierpliwosci zatem !

tak,mam nowy adres email,w profilu jest