W ciągu 50min pada zaledwie kilka zdan.. Gra rzęsami i oczami gesty hahaha
W ciągu 50min pada zaledwie kilka zdan.. Gra rzęsami i oczami gesty hahaha
Faceci z reguły to tradycjonaliści :-)
Jeśli chodzi o Boże Narodzenie, to my,kobiety, chyba większymi tradycjonalistkami jesteśmy.
Mnie się przynajmniej tak wydaje :-)
Ciiiii.Tak tylko napisałam żeby ich do rozmowy zachęcić a tu d..a, cisza w eterze.Luke kolacje szykuje a Grabowiec się pakuje,Jan gdzieś zwiał i taka z nimi robota :hihi:
Taaa my kobiet tradycjonalistki :-(. Pięć gotować sprzątać ubierać.... :kropla potu: eee ja protestuje
Prowokatorka z Ciebie, dobrałyśmy się pod tym względem :-)
Może Jan nad jakimś wykwintnym Menu pracuje?
Chyba skusiłabym się na taką kolację, jaką tutaj wczoraj zaproponował-już przy czytaniu czułam się, jakbym w luksusowej restauracji kartę czytała :mniam:
Aa gdy spedzamy święta na wyjeździe opiekunkowym to wszystko zalezy jaki stan pdp jest. Nawet jesli mu ta choinka jest obojetna bo slabo kontaktuje (choroby) mozemy dla siebie samych ubrac by czuc atmosfere ze swieta byly sa i beda i to jest swiateczny czas.:super: posluchac koled w tv, obejrzec swiateczny film.:oczko:
Caaaaale zycie mialam święta a z rodzina jedzenie, picie, pogaduchy. Nadeszly troche inne czasy lubie spedzic je tak jak mi sie chce i gdzie i z kim(chocby sama w Grenlandii) Z rodzina zawsze spotkamy sie nie tylko od swieta(relacje na bierzaco) zjesc obiad, kawka, pogaduchy. Teraz swiat stoi otworem a i ja odkrywam nowe rzeczy i chce sie tym teraz cieszyc! Swieta w domu? Niekoniecznie:wystawia jezyk1:
Clio Ty pierwszy raz wyjechałas do pracy?