12 lutego 2014 14:52 / 2 osobom podoba się ten post
EssergaWitam Opiekunkowo ;-)
Pozwolę sobie odkopać temat, ponieważ od wczoraj chodzi mi po głowie pewna myśl i spać nie daje. Chciałabym poznać Wasze opinie, i choć wiem, że decyzję będę zmuszona podjąć ostatecznie sama, to jednak każda sugestia będzie dla mnie ważna.
Mieszkam na Dolnym Śląsku, w małej miejscowości liczącej ok. 5000 mieszkańców. Od kilku miesięcy mówi się u nas, że Biedronka wystawi tu swój kolejny sklep i po wczorajszej rozmowie z mężem okazało się, że plany przechodzą w tryb realizacji. Sklep mieściłby się jakieś 100 m od mojego domu ;-)
Myślałam o tym, aby zgłosić swoją ofertę pracy. Czy któraś pracowała w tej sieci, lub ma kogoś bliskiego tam pracującego? Opinie w necie w większości skupiają się na narzekaniu na niskie zarobki, jednakże chciałabym wiedzieć ciut więcej.
Pomyślałam, że nie mając długów i nie będąc już na dorobku, może warto? Byłabym w domu, praca blisko...sama nie wiem.
I tak planowałam zmienić PDP w tym półroczu, bo psychicznie tu wysiadam, więc może to jest jakieś rozwiązanie? ;-)
Esserga,nie jesteś sama,ja od pewnego czasu też myślę nad takim rozwiązaniem,nie jeżdżę długo ale mam dość,myślę żeby rzucić to w diabły i znależć coś w Polsce,córki w Angli,mąż pracuje,to po co mi się zabijać,co do ciebie warto spróbować,do opieki zawsze można wrócić,trzymam kciuki za ciebie i twoje plany.