Ja też nie lubię jak się zleza to z 10 osób pełnoletnich filiżanek do mycia dobrze że zmywarka jest a siedzą i pieprzą głupoty . Ale to jest rodzina a ja jestem w pracy .
Ja też nie lubię jak się zleza to z 10 osób pełnoletnich filiżanek do mycia dobrze że zmywarka jest a siedzą i pieprzą głupoty . Ale to jest rodzina a ja jestem w pracy .
A niektórzy to tak przyjdą...są tacy dumni że ich "stać"na opiekunkę.Opowiadaja m.soba a moja to, moja tamto...myślą że my się tym przejmujemy.Dla nas kasa ważna a nie to co oni se tam myślą, wyobrażają.Mowimy "ja ja"! A czasem "jaaaajaaaa"(tzn.pocaluj mnie w (usunięte))
A niektórzy to tak przyjdą...są tacy dumni że ich "stać"na opiekunkę.Opowiadaja m.soba a moja to, moja tamto...myślą że my się tym przejmujemy.Dla nas kasa ważna a nie to co oni se tam myślą, wyobrażają.Mowimy "ja ja"! A czasem "jaaaajaaaa"(tzn.pocaluj mnie w (usunięte)):yahoo:
(usunięte)
Moja Omcia dużo śpi w ciągu dnia(po śniadaniu, obiedzie, ciastku).Za to przed 19dostaje wigoru i siedzimy do 22 lub nawet do ok23 przed Tv. Jestem4dzien i już wiem że też się będę kładła po obiadku żeby "to"przetrwać.Specjalnie nie ma tu co zwiedzać, a paliwo też kosztuje i bez sensu się bujać.Ona nie bardzo daje się z domu wyciągnąc wiec tak będziemy się "kisić"do stycznia:pije kawe:
Elka40,a musisz tak z nia kisnac?
Tyle godzin?
Skracaj, te swoje posiedzenia przy niej.
Zmienniczka bedzie dziekowac:modlmy sie:
Elka40,a musisz tak z nia kisnac?
Tyle godzin?
Skracaj, te swoje posiedzenia przy niej.
Zmienniczka bedzie dziekowac:modlmy sie:
Moja pdp i jej mąż mają po obiedzie 2h drzemki ale babcia ma teraz czas że po śniadaniu śpi na krześle . A to w fotelu wieczorem na wiadomościach . Dziś nie mogłam jej do spania z fotela wyciągnąć Bo mówi że ona nie idzie . A ja mówię idziesz bo jest noc a jesteś zmęczona . Potem problem z rozebraniem jak koszule chce ściągać a ona zakłada bo zimno cyrki takie że szok..
Tak tak, z dziadkami tak jest.U mnie jutro będzie cyrk przy kompletnym prysznicu..jak dobrze że Pflege to robi:aniolki:potem fryzjerka w domu, ciekawe bo 1raz to "przerobie".Masakra z tymi sturkopfami:nerwowy2:
Dzisiaj obejrzałam reportaż na FB , niestety nasze przekleństwo , Donata - einEngel aus Polen , mam na myśli to określenie Engel. Pracuje 16 h , przerwy nie ma , rodzina wpada na kawkę,/ obiad , i wszyscy się kochają!
Dzisiaj obejrzałam reportaż na FB , niestety nasze przekleństwo , Donata - einEngel aus Polen , mam na myśli to określenie Engel. Pracuje 16 h , przerwy nie ma , rodzina wpada na kawkę,/ obiad , i wszyscy się kochają!
A mówili ile ona zarabia? Bo to też niewiadomo, skoro tak "nadskakuje"? Może ten Engel sie ceni?! Dobrze że nie pokazali w Stern Tv, to by było..na całe de.Ja też kiedyś przy okazji dla syna gotowałam, ale za 300e. do wypłaty mc.i tak to owszem!gotuję tak i tak.Za free to mogą zapomnieć!