Jak jechałam do pracy nie stawiałam warunków, że ma być określona miejscowość. Jeśli jadę na wycieczkę to wybieram sobie konkretne miejsce . W takim przypadku można czekać i czekać i czekać.
Jak jechałam do pracy nie stawiałam warunków, że ma być określona miejscowość. Jeśli jadę na wycieczkę to wybieram sobie konkretne miejsce . W takim przypadku można czekać i czekać i czekać.
Mleczko....to nie był warunek tylko wielką prośbą, ponieważ mam rodzinę w Hamburgu. ZAWSZE LEPIEJ BYLOBY BYC BLIZEJ NICH....POZDRAWIAM
Większa szansa jeśli się nie deklaruje miejsca . Powodzenia, może Gusia coś zapoda .
Mleczko....to nie był warunek tylko wielką prośbą, ponieważ mam rodzinę w Hamburgu. ZAWSZE LEPIEJ BYLOBY BYC BLIZEJ NICH....POZDRAWIAM
Dziś wpadło mi w oko na FB:
"Szanowne Empatki!
Wyjątkowa sztela w Hamburgu NA DWA TYGODNIE od zaraz - płacimy 1200 Euro+360 Euro premii świątecznej!
Do mobilnego Pana z niewydolnością nerek oraz lekką demencją.
Po więcej informacji proszę dzwonić pod numer 661 879 079
Pozdrawiam oraz życzę miłego dnia!"
Można zadzwonić, może i na styczeń coś będą mieć?