Hejka :) Szukam pracy/badz moge pojechac na zmiane:) okolice Düsseldorf. Dziewczyny jesli cos wiecie prosze o kontakt
Hejka :) Szukam pracy/badz moge pojechac na zmiane:) okolice Düsseldorf. Dziewczyny jesli cos wiecie prosze o kontakt
Dzień dobry..Bardzo proszę,jeżeli ktoś z Was wiedzialby na temat pracy w Hamburgu,proszę o kontakt. Doświadczenie mam ,jęz.komunikatywny..Praca dla kobiety. Proszę pisać (usunięto ze względów bezpieczeństwa) serdecznie i powodzenia Wam wszystkim życzę....J...
Malgi...dziekuje,,tak,wiem o tym ale nie pomyślałam w danej chwili. Odruchowo pisałam.Poczekam ,może ktoś się odezwie wtedy podam maila...pozdrawiam I ???
Mam zamiar przenieśc sie na stałe do DE. W DE mam już zameldowanie i konto w banku, ale emeryture otrzymuje na konto w Polsce i tam rozliczam sie z podatków. Do pracy jeżdze z polskiej firmy. Mam zamiar zrobić transwer emerytury i to zgłosic sie do AOK. Czy ktoś ma lub mial podobna sytuację, jak to wygląda po przeniesieniu sie z Polski do DE. Czy wtedy lepiej brać zlecenia z niemieckiej czy polskiej firmy? Nie szukam pracy na stałe, odpowiada mi praca 24H.
Jagak...podaje maila lapkowalskamalpagmailktopkacom....jeżeli ktoś z Was będzie miał pracę w Hamburgu proszę napisać. TObardzo ważne dla mnie....pozdrawiam wszystkich serdecznie
Szkoda że wcześniej nie zajrzałam tutaj. 4 stycznia ma przyjechać zmienniczka. Jedna już zrezygnowała ale firma nową znalazła. Nie wiem czy ta się nie rozmyśli czy jak długo zostanie?.
Hamburg Barmbek-Nord. Jesteś teraz w Hamburgu?
Szkoda że wcześniej nie zajrzałam tutaj. 4 stycznia ma przyjechać zmienniczka. Jedna już zrezygnowała ale firma nową znalazła. Nie wiem czy ta się nie rozmyśli czy jak długo zostanie?.
Hamburg Barmbek-Nord. Jesteś teraz w Hamburgu?