!!!!!!!l
!!!!!!!l
Dorotko a czemu tyle wykrzykników ?:-)
Bo to ważne!!!!!
:tak:
A jak Ty się w tym topiku znalazłaś?
Czyżbyś kliknęła ,tak jak ja ,bo sie wyswietlil w ostatnich dniach ?
Dorotka nasza wykrzykników nastawiała prawie tyle, co kawy porannej ,tylko nie wiem czego dotyczą :-) Czyżby tych postów sprzed roku?
A temat rzeczywiście ważny i ciekawy, tyle że osoba, która zaczęła wątek, miała rację, że pewnie umrze on śmiercią naturalną. Cóż, keine Aktion, żadnych sensacji, same naprawdę przydatne informacje i spostrzeżenia, no zwyczajna nuda, po co tam zaglądać i się rozpisywać :-( Szkoda, że chętniej wolimy pisać o pierdolach, niż wymieniać się doświadczeniami.
Dorotka topik wygrzebała bardzo ciekawy :oklaski1:oj oj chwileczkę Gusiku :nie wolno:pewnie, że w wielu topikach znajdują się bardzo cenne informacje i dobrze jest poczytać zawsze to wiedza, ale powygłupiać się w ramach relaksu też trzeba- przy kawie, nie samą mądrością i powagą człowiek żyje .Poza tym( przynajmniej ja tak mam) człowiek inaczej czyta forum (oczywiście jak już czyta )w domciu na luziku a inaczej jak się jest na wyjeździe.U mnie jednym ze sposobów rozładowania napięcia ,zrelaksowania się tu w pracy jest właśnie takie luźne popisanie, trochę mnie znasz i wiesz jaka moja natura.:tak:
Dorotka nasza wykrzykników nastawiała prawie tyle, co kawy porannej ,tylko nie wiem czego dotyczą :-) Czyżby tych postów sprzed roku?
A temat rzeczywiście ważny i ciekawy, tyle że osoba, która zaczęła wątek, miała rację, że pewnie umrze on śmiercią naturalną. Cóż, keine Aktion, żadnych sensacji, same naprawdę przydatne informacje i spostrzeżenia, no zwyczajna nuda, po co tam zaglądać i się rozpisywać :-( Szkoda, że chętniej wolimy pisać o pierdolach, niż wymieniać się doświadczeniami.
Wiem :-) Ty mnie też, więc wiesz, że i ja o pierdołach pogadać i popisać lubię :-)
Chyba po wczorajszej lekturze Dzienników, taka jakaś dzisiaj jestem
że chwilami sama siebie nie poznaję .
Swoją drogą, tyle tych topikow, że i poruszać się coraz trudniej
Warto odnowić temat.n