Duzo zalezy od tego na ile jestesmy wytrzymale, tak jak piszecie od zlecenia ale ja nie moge dluzej 8 tygodni i reset, inaczej znienawidze prace a zarabiac trzeba.
Duzo zalezy od tego na ile jestesmy wytrzymale, tak jak piszecie od zlecenia ale ja nie moge dluzej 8 tygodni i reset, inaczej znienawidze prace a zarabiac trzeba.
Dlatego też ja po 4 latach jeżdżenia do opieki 24 zmieniłam sobie system pracy na pracę w domu starców, gdzie pracuję 35 godzin tygodniowo. Resztę to mój czas wolny, prywatny i wreszcie poczułam się wolnym człowiekiem, pracującym w cywilizowanym systemie etatowym.
A ja ostatnio preferuję krótsze "turnusy" - najwyżej 4-tygodniowe.:chaplin:
A ja ostatnio preferuję krótsze "turnusy" - najwyżej 4-tygodniowe.:chaplin:
A można prosić o jakieś namiary na taką prace?ja szukam od jakiegoś czasu,też już nie "trawie"opieki 24 godzinnej.
Szczegóły mojej drogi i namiary mogę ci podać poza forum. Napisz maila.
Szczegóły mojej drogi i namiary mogę ci podać poza forum. Napisz maila.
Odnosnie wpisu pani Zofiji : przeciez w domach starcow to mozna zajechac sobie kregoslup lub dysk od wiekszej liczby podopiecznych do oporzadzenia i wynajem mieszkania tez kosztuje,to jest cos za cos !czyste pieniadze z opieki 24 h a praca w domu sztarcow i ile zostaje na reke w miesiacu po wszystkich oplatach i zyciu w Niemczech?Juz wiele kobiet tak probowalo przejsc z opiek 24 h na dom starcow i wracaly jednak na opieke 24 h !Tylko tu stwierdzam fakty z wpisow w internecie z tym doswiadczeniem.Moze tez bym chetnie sprobowala takiej pracy po wielu latach na 24h opiece w Niemczech,tez prosze o emai do mniel jak sie za to zabrac ewentualnie!!!????
Odnosnie wpisu pani Zofiji : przeciez w domach starcow to mozna zajechac sobie kregoslup lub dysk od wiekszej liczby podopiecznych do oporzadzenia i wynajem mieszkania tez kosztuje,to jest cos za cos !czyste pieniadze z opieki 24 h a praca w domu sztarcow i ile zostaje na reke w miesiacu po wszystkich oplatach i zyciu w Niemczech?Juz wiele kobiet tak probowalo przejsc z opiek 24 h na dom starcow i wracaly jednak na opieke 24 h !Tylko tu stwierdzam fakty z wpisow w internecie z tym doswiadczeniem.Moze tez bym chetnie sprobowala takiej pracy po wielu latach na 24h opiece w Niemczech,tez prosze o emai do mniel jak sie za to zabrac ewentualnie!!!????
Dziękuję ślicznie ,wysłałam maila.
mała nie mam od ciebie maila
Znalazłam adres w starej korespondencji,to może nieaktualny?Mój mail renata725małpao2.pl