Myślę, że inne osoby robią znacznie lepsze wypieki niż ja, tylko nie chce im się tutaj pokazać.
Myślę, że inne osoby robią znacznie lepsze wypieki niż ja, tylko nie chce im się tutaj pokazać.
Myślę że tak,ja też potrafię piec ale tu nie mogę się wykazać,moja pd ogólnie mało jada ze słodkości to batoniki duplo wcina,żadnych ciast,ja dla siebie kupuję w cukierni Twoje to prawdziwy kunszt cukierniczy.Kiedyś koleżanka moja też się chciała pochwalic i zaprosiła mnie na ciasto,niestety z blaszki jadłyśmy łyżkami,nie chciało się odkleić.
Nie śmiejta sie bo jest takie ciasto, które się je na gorąco prosto z blachy. Crumble się nazywa i obłędnie smakuje :)
Zrobiłam zdjęcie mojej produkcji tygodniowej,na którą zużyłam około 3 kg mąki i około 6 kostek masła.Nie są ładnie wyeksponowane,ponieważ znajdują się w pancernych puszkach,schowane przed dziadkiem łakomczuszkiem.:-)
Częstujcie się.
Zainteresowały mnie ciacha z masła orzechowego ze słonymi orzeszkami- czytałam ,że piekłaś. Byłabym wdzięczna za przepis :)
Ładne ciastki Ivanilko. Tu nie piekę, dopiero w domu i zamierzam upiec te co w zeszłym roku i te z orzeszkami bym chciała.
Nie znam ciasta,które nie smakuje ,ja nawet zakalec lubię..:hihi:
Crumble to kruszonka, dużo kruszonki nawet z migdałami- a pod nią owoce i cała blacha do dyspozycji :)
Zrobiłam zdjęcie mojej produkcji tygodniowej,na którą zużyłam około 3 kg mąki i około 6 kostek masła.Nie są ładnie wyeksponowane,ponieważ znajdują się w pancernych puszkach,schowane przed dziadkiem łakomczuszkiem.:-)
Częstujcie się.
Tinóś nie kóś....:hihi:
Srup, srup. Teras s japkami najlepsze ,ale mószom być kfaskowe...:hihi:
O!Cókrem pódrem posyp.
Częstujcie się.
Te w kształcie rogalików... jeżeli to sa takie same jak robiłom rok temu to są przepyszne... :mniam: