Sznycelek kurzęcy, grzybki duszone z dodatkiem serka topionego, oraz smietanki słodkiej. Dla
PDP ryż dazu, dla mnie nie.:-) Zaraz po obiadku na rower, bo trza te kalorie spalić:-)
Sznycelek kurzęcy, grzybki duszone z dodatkiem serka topionego, oraz smietanki słodkiej. Dla
PDP ryż dazu, dla mnie nie.:-) Zaraz po obiadku na rower, bo trza te kalorie spalić:-)
Jesteś pewna, że rosyjskiej? Ostatnio kupiłam polskie kiszone ogórki stojące na półce ze specjałami rosyjskimi. Oni chyba nie do końca rozróżniają co jest co.
Jestem pewna. I jem nie pierwszy raz. To pielenije czy jak to napisac? Cieniutkie ciasto,nieduze pierozki a wsrodku farsz z surowego miesa. Smaczne sa naprawde ;) W Rewe Center zakupione.
Pielmieni :-)
Dobre do wódki :dwa piwa:.
U ruskich wszystko jest dobre do wódki :-)
Ja tez bym sie napila dzis wodki. Ale spod ruskiej granicy pochodze wiec to pewnie dlatego:-)
P.S. Pielmieni Anka,pielmieni :diabelek:
Jestem pewna. I jem nie pierwszy raz. To pielenije czy jak to napisac? Cieniutkie ciasto,nieduze pierozki a wsrodku farsz z surowego miesa. Smaczne sa naprawde ;) W Rewe Center zakupione.
Ja tez bym sie napila dzis wodki. Ale spod ruskiej granicy pochodze wiec to pewnie dlatego:-)
P.S. Pielmieni Anka,pielmieni :diabelek:
A czym to polewasz ? Bo chyba polewasz prawda?
Podaj nazwę tego specjalu i gdzie tego szukać....? W mrozonkach czy gdzie ? Jutro jadę do Rewe :-)