Proszę napiszcie mi coś miłego i podnieście mnie na duchu .
Proszę napiszcie mi coś miłego i podnieście mnie na duchu .
:aniolki:Podnoszę Cię na duchu!!!!:-):-)Ja chwyciłam grabie i zebrałam liście z pod drzewa...wiatr nie zabrał:-(Rozkręciłam się, slonko świeci, humor jest...czyli praca,praca,praca:-):smiech3:
Się podniosłam . Tak byłam przerażona tymi badaniami i o mało nie zemdlałam .To takie badania, których jeszcze nigdy nie miałam .Zaliczyłam prawie wszystko jeszcze pozostał słuch do zbadania Gdzie ja bym poszła na gastro i te inne . Zaraz zrobię sobie śniadanie a wyniki odbiorę po nowym roku .Wszystkie te nieprzyjemne są ok a te laboratoryjne jakie by nie były to dowiem się w 2023 roku .Dziękuję .:serce:
Gusiu, może wyniki były nie za dobre :-)
Nic ,tylko planować wyjazd do DE..:-)Za chwikę turniej czterech skoczni !!!! :narty:
Aj tam, pewnie za dobre aż się "badaczki "zdziwiły i chcą powtórzyć:lol1:.
To jakiś indywidualny program przychodni. Z tarczycą nigdy problemów nie miałam, ale też żadnych badań w tym kierunku nie robiłam. A cholesterol, w pewnym wieku ?regularnie powinno się kontrolować.
Młody jesteś to Ciebie jeszcze nie zapraszają :-)
Wysprzatalam ,przesadziłam anturium i skrzydłokwiat .Wystawiłam na taras araukarie i mam wolne .Pójdę do sąsiadki zostawię jej swój nr tel. ona sama mieszka .Będzie coś potrzebowała to da cynk .
Maskę założę , bo nie wiem co jest grane .
Oj życie, życie .
"Jak dobrze mieć sąsiada" a jeszcze lepiej Mleczko za sąsiadkę?
Byłam wczoraj a to baba :-) okazało się że ma cukrzycę 1 . Miała piekacy ból w klatce piersiowej i taki pas na brzuchu .Też taki piekacy. Zamiast zmierzyć cukier to poszła do lustra oglądać brzuch, czy ma jakieś uczulenie .I zemdlała .Dobrze, że ma takiego sąsiada z naprzeciwka to flachowiec .Przyszedł kasę pożyczyć . A mowia, że alkohol szkodzi zdrowiu i jak tu wierzyć :lol2: