Dziękuję serdecznie, ale poczekam na zlecenie z mojej Firmy. :buziaki2:
Dziękuję serdecznie, ale poczekam na zlecenie z mojej Firmy. :buziaki2:
Lisko,to jakaś ściema z brakiem zleceń do seniorów na święta,chyba wiele z nas dostaje oferty z różnych agencji,a w HR akurat nie mają? Oczywiście to twój wybór z jaką agencją wyjedziesz,jednak teraz masz okazję zarobić więcej i masz spory wybór ofert . Powodzenia.
Wydaje mi się, że jest jakiś haczyk. Może Cię "grilują" żebyś przyjęła ofertę, której nie chcesz? Jestem z innej firmy, ale nigdy nie czekałam na ofertę dłużej niż dwa tygodnie. Też mam dużo "ograniczeń" typu nie dźwigam, lubię spać w nocy, unikam małżeństw itp. Nigdy też nie zdarzyło mi się zostać dłużej niż chciałam. Data wyjazdu jest dla mnie święta. Ostatnio przedłużyłam pobyt (na prośbę rodziny)n i teraz płacę za to, bo nie udało mi się przesunąć wszystkich wizyt lekarskich na jeden termin. Normalnie dwa dni i z głowy, a teraz jeżdżę dwa razy w tygodniu.
Przeczytaj dokładnie moje wpisy Ok?. :-(
mam dość,,,,,,,,:-( pa.
Witam .Jestem 5 dzień w sanatorium i wielkie rozczarowanie.Sanatorium "Daniel" w Ustroniu to dla mnie porazka, Dawna komuna. Jestem w pokoju z 2 paniami , moje łóżku na dostawkę /przyjechałam ostatnia. /.Pokój bez krzeseł, bez inteernetu, jedzenie do wytrzymania, zabiegi po 15 min i dalej nicccccc.Kobietki z mojego pokoju sporo starsze cały cas w pokoju siedzą a mnie rozpiera energia bo to nie dla mnie. Zaapisuje sie na wycieczki, dzisiaj Wisła,pozdrawiam.
Witam .Jestem 5 dzień w sanatorium i wielkie rozczarowanie.Sanatorium "Daniel" w Ustroniu to dla mnie porazka, Dawna komuna. Jestem w pokoju z 2 paniami , moje łóżku na dostawkę /przyjechałam ostatnia. /.Pokój bez krzeseł, bez inteernetu, jedzenie do wytrzymania, zabiegi po 15 min i dalej nicccccc.Kobietki z mojego pokoju sporo starsze cały cas w pokoju siedzą a mnie rozpiera energia bo to nie dla mnie. Zaapisuje sie na wycieczki, dzisiaj Wisła,pozdrawiam.
Przeczytaj dokładnie moje wpisy Ok?. :-(
mam dość,,,,,,,,:-( pa.
Michasiu, musisz sobie zacząć czas wolny organizować po swojemu. Zakoleguj się z jakimiś paniami, ktore lubią spacerować, które lubią tańczyć i czas Ci zleci miło i szybko. Wycieczki to bardzo dobry pomysł.
Cała Ona_Lisa . :-)
Nie nadążysz. :oczko2:
A no nie nadążysz, ale co mi tam. Na urlopie jestem, nie muszę nadążać :hihi:
Wqurwa mam jak stąd na Marsa:(Auto nam zdechło,nie wiedzieć czemu.Pojechaliśmy dzis do Koszalina,ale z powrotem juz się nie dało.Nie odpalił gad:(Akumulatornowy,inne ustrojstwa też i hgw co mu jest.Został się na parkingu a jutro do mechanika:(Zaś kuźwa wydatek nieplanowany:(Awarie to normalnie trójkami chodzą ,psiakrew:(