Własnie, takie wysmiewanie się, najbardziej mnie wkurza :zaklopotanie:
Jak dziewczyna, pyta to raczej trzeba odpowiedzieć chyba, tak czy nie ??
Dlatego tak mało piszę, bo juz zauważyłam dawno , takie,, podśmichujki''
Pozdrawiam Barbaro !!!
Pozdrawiam Barbaro !!!
Pozdrawiam Barbaro !!!
pierwszy raz rozliczam sie w Euro wiec cos mi sie nie zgadzało.Wczesniej tez może tak było ale miałam płacone w zł i nie umiałam sie połapać. Może trochę źle się wysłowiłam w poście ale faktem jest że nie powinno sie z nikogo ani kim jest ani jak pisze wyśmiewać, bo to akurat nie świadczy o mnie. I nie obrażam się poprostu czlowiekowi robi się przykro
Pisz dużo,i nie patrz na to.Pozdrawiam:-)
Ania ...pomyśl trochę i nie obrażaj się , bo to jak napisałaś ...nic nie pozostaje tylko się roześmiać .....Nie będę cytowała , ale mniej więcej : Ty rozpoczynasz pracę ...zmienniczka jeszcze kilka godzin jest z Tobą , czyli tez w jakiś sposób pracuje , bo coś przekazuje , podpowiada ( czasem przeszkadza ...też to rozumiem ) ...ale pieniądze mają należeć się Tobie .....w odwrotną stronę też jakoś tak , czyli Tobie .... Napisałas niezbyt jasno to nie dziw się , że się śmiejemy . Bywają agencje ( czasem ) , które płacą dwóm opiekunkom za ten sam dzień .... bywają , które płacą po połowie ....bywają takie , które za dzień przyjazdu nie płacą , ale za dzień wyjazdu tak ...choćbyś świtem wyjechała .... Jakie podśmiechujki ? ....Pozdrawiam również Aniu ......Edytowałam : nawet nie zwróciłam uwagi , że to nie Ania mnie cytowała ....wobec tego ...pozdrawiam rownież Jowitooo....
Dziękuje za odp.pozdrawiam.
Pozdrawiam Barbaro !!!