Sezon na wybrzeżu robi swoje,poza tym jeszcze działka no i niemiecki dochodzi i po drodze goście .Staram się jednak odwiedzać was codziennie, wczoraj nawet przysnęło mi się przy komputerze.
witam wszystkie panie:).EdziaLZ tez jestes z zagłebia?hehehe..i tez na bawari..no jaki ten swiat mały..ja jestem na zastepstwie do konca maja..a potem nie wiem,prawdopodobnie jeszcze jedno inne zastepstwo, czy juz czas do domu chociaz na miesiac(siedze od stycznia) a potem powrot na swoje mniejsce pracy...pozdrowienia dla wszytskich opiekunek tych pracujacych i tych na urlopach:))buzki:))
alexia (Usunięty)
15 maja 2012 21:04
Witam Cię ellaya :)) oraz nowe dziewczyny i życzę powodzenia...:))
Susanne, lat 37 od 1,5 roku w opiece w niemczech, jezyk bardzo dobry, jestem pogodna osobą i jeszcze ;-) pełna energii, obecnie Lubeck. pozdrawiam koleżanki i do uslyszenia
Ja wprawdzie z okolic Wawy ale raz w busie jechala ze mna Opiekunka-Slazaczka pelna para, jak nadawala ze swoim mezem przez telefon po slasku to ja polowy nie rozumialam, zupelnie jak obcy jezyk !! Ale podoba mi sie ta gwara !!! Mam tez kumpla w Chrzanowie , ktorego pozdrawiam !!