Śląskie

16 listopada 2013 20:32
oj trochę daleko 35km.skypa mam.byłam tam latem w twoich okolicach na wycieczce nad jeziorem Ciemsee nie wiem czy tak się pisze
16 listopada 2013 20:49
ja tez teraz sprawdzalam to 24km a w linii prostej 13km a jezioro to chiemsee rzeczywiscie tu pieknie a na wyspach tez bylas?ja jestem dzis z babunia sama wiec nie moge jej na dlugo zostawiac w pokoju samej a komp.mam wlaczony non stop bo jest dosc powolny.Jak bedziesz miala czas odezwij sie annamizera3 to moj login na skaypa milego wieczoru
16 listopada 2013 21:14
byłam na wyspie o nazwie Frauinsel wysyłam ci zaproszenie na skypa
30 grudnia 2013 14:20 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Witamy Cię serdecznie. Pisz co u Ciebie ;-))

Mycha do kiedy będziesz w PL? Może też zrobimy jakieś spotkanko na kawe w Katowicach?
Dziewczyny  będące w domu co Wy na to??? Fajnie by było się spotkać, porozmawiać na żywo :))))
30 grudnia 2013 16:04 / 1 osobie podoba się ten post
slonko pisze sie na to spotkanko)))))
30 grudnia 2013 16:19
serce78

slonko pisze sie na to spotkanko)))))

Wracam do kraju za 2 tyg. Czekamy na następne chętne. :)))
30 grudnia 2013 16:50 / 1 osobie podoba się ten post
Witam serdecznie!!!!Spotkanie w realu chętnie w domku jestem do 6.o2.2014,potem powinnam powrócic do schwandorf,może jest tam jakaś pokrewna duszyczka?na forum zadko się udzielam w DE nie mam neta,zaległosci nadrabiam w domu.pozdrawiam wszystkie bratnie dusze.
30 grudnia 2013 18:29 / 1 osobie podoba się ten post
alexia

Mycha do kiedy będziesz w PL? Może też zrobimy jakieś spotkanko na kawe w Katowicach?
Dziewczyny  będące w domu co Wy na to??? Fajnie by było się spotkać, porozmawiać na żywo :))))

Bardzo chętnie, w domciu jestem do 15 stycznia. Bardzo chętnie !!!
30 grudnia 2013 19:08
Mycha

Bardzo chętnie, w domciu jestem do 15 stycznia. Bardzo chętnie !!!

Super, to teraz tylko dzień trzeba wyznaczyć...Ale z tym troszke poczekamy, no nie? A wyjeżdzasz 15 czy 16,01.????
30 grudnia 2013 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
alexia

Super, to teraz tylko dzień trzeba wyznaczyć...Ale z tym troszke poczekamy, no nie? A wyjeżdzasz 15 czy 16,01.????

No z tego co wiem na dzień dzisiejszy to 15 wyjazd ale dopóki nie będe siedziała w autokarze to diabli wiedzą ;-)))
Zobacz swoją pocztę. 
03 stycznia 2014 17:10
13 stycznia ( poniedziałek, nie piątek ! ) o godz. 14oo spotykamy się w Katowicach. Pozostaje wybór kawiarni lub restauracji, ja nie mam pojęcia co wybrać ;-// Kto jest chętny ??
03 stycznia 2014 17:48
Mycha

13 stycznia ( poniedziałek, nie piątek ! ) o godz. 14oo spotykamy się w Katowicach. Pozostaje wybór kawiarni lub restauracji, ja nie mam pojęcia co wybrać ;-// Kto jest chętny ??

A szkoda, bo ja jeszcze na zesłaniu będę :)))
03 stycznia 2014 17:51
MeryKy

A szkoda, bo ja jeszcze na zesłaniu będę :)))

swietne okreslenie zeslanie ha ha
03 stycznia 2014 18:02
Mycha

Znam Europe- spokuj,  w centrum i blisko Stawowej, bo tu są przystanki autobusowe... 
03 stycznia 2014 18:13 / 1 osobie podoba się ten post
alexia

Znam Europe- spokuj,  w centrum i blisko Stawowej, bo tu są przystanki autobusowe... 

OKI, masz rację ;-))) blisko i bez problemu sie odnajdziemy.   Ustalamy : 13 stycznia o godz. 14oo w kawiarni "Europia" ul. Mickiewicza ( zaraz za Skarbkiem ) ;-)))    Tylko proszę nie do baru mlecznego ;-)))