Śląskie

14 sierpnia 2013 16:18
Hej!powitanko  Wszystkim ze śląskiego...
14 sierpnia 2013 16:40
Witaj serce!:)))
14 sierpnia 2013 19:19
EdziaLZ

Witam!!!
Czy są na forum opiekunki z woj.śląskiego,ja jestem z okolic Katowic.Pozdrawiam

opole witam:)
21 sierpnia 2013 20:43
kakusia

Witaj ewka67 -)))
...miło mi że też jesteś z RUDY , a konkretnie z jakiej dzielnicy ???, bo ja z Nowego Bytomia

witaj ,ja jestem z orzegowa !,a gdzie jestes w niemczech? ja byłam a oedhaim to taka dziura na szwabii ale na szczescie juz skonczyłam ten kontrakt teraz,odpoczywam w domku ,ale 13 wrzesnia jade na nową sztele,pozdrawiam!
21 sierpnia 2013 23:17
jestem nowa tez z Opola
26 sierpnia 2013 08:43
Również chciałam się przedstawić zaczynam dopiero przygodę w tym zawodzie jestem z Rudy Śląskiej w sobotę wyjeżdżam 1 raz i leciutko sie denerwuje :)
26 sierpnia 2013 14:10
Małgosiu , masz komputer, miejmy nadzieję że internet też będziesz miała. Czyli masz wszystko no i nas !! Nie martw się ;-)))
28 sierpnia 2013 08:05

dziękuje Mycha w tej chwili każde dobre słowo na wagę złota mam laptopa bedę miała internet wiec będę tu zglądać
16 września 2013 13:12
witajcie, jestem Danuta, mieszkam w Katowicach.
Jak wygląda u Was sytuacja ze znalezieniem agencji która organizuje wyjazdy do niemiec? :)
16 września 2013 15:20 / 3 osobom podoba się ten post
daniusia

witajcie, jestem Danuta, mieszkam w Katowicach.
Jak wygląda u Was sytuacja ze znalezieniem agencji która organizuje wyjazdy do niemiec? :)

Rozwaliłaś mnie tym postem !!! Nie masz oczu ?? Tu jest pełno agencji, adresów i telefonów. Podzwoń, popytaj i nie zadawaj takich pytań. Każda szuka we własnym zakresie. Nikt Ci nie poda na tacy : tu i tylko tutaj !!! 

Wybacz ale ręce opadają ;-///
16 września 2013 18:03
witajcie a moze jest ktos z Kedzierzyna kozla
16 września 2013 18:12
Witajcie moze ktos z opola -okolic opola???
18 września 2013 12:21
znalazł ktoś już jakąś agencję w Katowicach która organizuje wyjazdy do Niemiec?
18 września 2013 12:24
Mycha

Rozwaliłaś mnie tym postem !!! Nie masz oczu ?? Tu jest pełno agencji, adresów i telefonów. Podzwoń, popytaj i nie zadawaj takich pytań. Każda szuka we własnym zakresie. Nikt Ci nie poda na tacy : tu i tylko tutaj !!! 

Wybacz ale ręce opadają ;-///

ja wiem że jest pełno, ale nie wszystkie są dobre, w jednej agencji to kazali mi zapłacić za szukanie opiekuna, to na tym w ogóle nie zarobie, nie o to mi chodziło.
może któraś z was wyjeżdża i ma taką ulubioną agencję, chciałam tylko zapytać o poradę bo ciężko mi wybrać agencję a nie widze żeby się któraś specjalnie reklamowała.

18 września 2013 12:25
daniusia

znalazł ktoś już jakąś agencję w Katowicach która organizuje wyjazdy do Niemiec?

Zadziwiające pytanie? :))))) W Katowicach a roi się od Agencji. Jak nie potrafisz znależć do idź do Powiatowego Urzędu Pracy w Katowicach tam Tobie dają z pewnością ofertę.