On i ona. Ona niepełnosprawna, on pełnosprawny. Są parą. Ale on nie chce z nią dzielić całego swojego życia. O tym tutaj
http://nieocenioneopiekunki.com/on-i-ona/
On i ona. Ona niepełnosprawna, on pełnosprawny. Są parą. Ale on nie chce z nią dzielić całego swojego życia. O tym tutaj
A ona mimo wszystko,bo to jedyny,który się nią zainteresował jako tako,bo tata....Strasznie smutne:(
Jaka Ona, jaka Ona?? ,,,,,,,,,,,,,,:nie wolno: :nie wolno: :nie wolno:
Ludzie niepełnosprawni są trochę inni od nas zdrowych.Mają bariery nie do pokonania.W pewnym sensie mają pretensje do nas zdrowych.Bo dlaczego ją a nie innych dotknęła niepełnosprawność.Koty.Przelała na nie całą miłość.Nie ma dzieci i mnie,to nie dziwi.Dałabym po gębie weterynarzowi.Pozdrawiam.:-)
Ludzie niepełnosprawni są inni???
Pisz proszę w swoim imieniu. Ponieważ nie zgadzam się z Twoim rozumowaniem w tym temacie.
W pewnym sensie mają pretensje??? Jesteś całkowicie pewna, że jesteś zupełnie zdrowa??
Jesli uważasz siebie za taką zdrową, to wiedz o tym, że w ułamku sekundy możesz także dołączyć do tych "trochę innych", i mieć " bariery nie do pokonania".
Kolejnym razem, zanim napiszesz tu co, głęboko się najpierw zastanów.
Ludzie niepełnosprawni są inni???
Pisz proszę w swoim imieniu. Ponieważ nie zgadzam się z Twoim rozumowaniem w tym temacie.
W pewnym sensie mają pretensje??? Jesteś całkowicie pewna, że jesteś zupełnie zdrowa??
Jesli uważasz siebie za taką zdrową, to wiedz o tym, że w ułamku sekundy możesz także dołączyć do tych "trochę innych", i mieć " bariery nie do pokonania".
Kolejnym razem, zanim napiszesz tu co, głęboko się najpierw zastanów.
Ja również nie zgadzam się z takim rozumowaniem ,mało tego uważam że nie są wogóle inni .To ludzie pełnosprawni robią z nich tylko "Innych".Ciekawe dlaczego? żeby czuć swoją wyższość??
Gdzie napisałam,że są gorsi?Napisałam,że są inni,bo to Im-niepełnosprawnym wydaje się,że są inni,nieakceptowani.Czy wszystko mam wykładać"łopatologicznie"?A może mam napisać specjalny elaborat?!W,którym miejscu napisałam,ze jestem lepsza?Jak ja lubię,jak innym się wmawia coś czego nie powiedzieli!Bez odbioru!
Ja również nie zgadzam się z takim rozumowaniem ,mało tego uważam że nie są wogóle inni .To ludzie pełnosprawni robią z nich tylko "Innych".Ciekawe dlaczego? żeby czuć swoją wyższość??
Gdzie napisałam,że są gorsi?Napisałam,że są inni,bo to Im-niepełnosprawnym wydaje się,że są inni,nieakceptowani.Czy wszystko mam wykładać"łopatologicznie"?A może mam napisać specjalny elaborat?!W,którym miejscu napisałam,ze jestem lepsza?Jak ja lubię,jak innym się wmawia coś czego nie powiedzieli!Bez odbioru!
To samo można powiedzieć o ludziach pełniosprawnych. Takie same odczucia mają np. osoby otyłe czy za chude albo np. z dlugim nosem czy ogromnymi uszami.
JA umiem czytać ze zrozumieniem i bez odbioru miało być!! ale Gdzie ja napisałam że Helena2311 Uważa że są głupi???Łopatologicznie mi nie musi nikt Nic tłulmaczyć! a Moje zdanie mam prawo wyraźić jak każdy!!