10 maja 2017 06:04 / 12 osobom podoba się ten post
ZofijaWitajcie majowo, aczkolwiek jakby marcowo. Jest nadzieja, że u nas w mazowieckim majowa pogoda zajaśnieje w najlbliższe Wocheende. Bardzo mnie to ciszy, bo mam wesele chrześniaczki.
Nadal zażywam radości urlopowych. Po raz pierwszy od kiedy wyjeżdżam do pracy w DE (od 3 lat) zafundowałam sobie dłuższy pobyt w domu i po raz pierwszy mam w domu więcej czasu dla siebie, bo wreszcie nie muszę opiekować się wnusią, która ma już ponad 2,5 roku i w końcu przestała łapać infekcje.
U mnie też zmiany. Jestem na poście Daniela (22. dzień) i czuję się rewelacyjnie. Wszelkie bolączki i dolegliwości mojego wieku zostały wymiecione z mojego organizmu przez warzywa. Efektem ubocznym jest -7kg wagi, a od stycznia w sumie -12kg. Pozdrawiam wszystkich, pa,pa....
Założyłem do tego osobny temat. O. https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/2895/zdrowie/post-daniela---polecana-dieta
Ja takimi roślinkami wyleczyłam się z choroby!
Od Lat już nie jadam już mięsa i wędlin, no od czasu do czasu trochę zjem.
Całe moje życie byłam i jestem nadal szczupła. Ale był okres w moim życiu, że chciałam na siłę przytyć, więc jadłam jak świna , cztery kromki
na śniadanie , za godzinę zupa mleczna z ryżem,,,,itd,,, Ważyłam 73-kg, a zawsze miałam 50-kg.
Lekarka kazała mi schudnąć,,,,byłam obrażona, w sklepie dwa razy Ludzie przepuścili mnie bez kolejki, że w ciąży jestem! A jak Ksiądz przyszedł po Kolędzie,
jak uklękłam to nie umiałam wstać, jedno kolano mnie bolało. Ksiądz mi musił rękę podać ! Od kolana się wszystko zaczęło, czyli moja choroba.
Zaczęłam jeść zieleninkę, owoce itp. Czuję się lekko, zdrowo i fajnie. A moja choroba poszła sobie w ,,,,. Przez chorobę właśnie, nie pracowałam 6-miesięcy.
Teraz dzięki Bogu i tym, że jem zdrowo, jestem zdrowa i Wszystkich zachęcam do takiej Diety' pokrzywa, kasza jaglana, ryż ciemny, herbata zielona, itp,,,,