15 minut aurobusem,więc nie bardzo blisko,a na zmienniczke bym nie liczyła bo ona unika wszystkich Niemców i Polek,więc się nie pożywisz kochana :-)
15 minut aurobusem,więc nie bardzo blisko,a na zmienniczke bym nie liczyła bo ona unika wszystkich Niemców i Polek,więc się nie pożywisz kochana :-)
Ja zapodam dzisiaj Hamburg Altona ok 14,30?
Ja zapodam dzisiaj Hamburg Altona ok 14,30?
Też jestem w Hamburgu tzn.w Halstenbek przedmieście .Mam rower i sporo czasu chętnie bym się spotkała na pogaduchy.Czekam na odpowiedź bo samej nudno spacerować.
58809 Neuenrade-od wtorku :-)Mile widziana jakaś duszyczka żeby kawkę wypić??
O! No, proszę kto się zjawił. Jak trwoga, to... na forum, a z domu nie łaska napisać... :bije2:
Hallo, no daleko jesteś ode mnie:-( ja jestem w Volksdorf, U-Bahn do centrum jedzie 35 minut, na Altonie bylam w kościele polskim.
Jeżeli wybierasz się jeszcze do kościoła to może dałybyśmy radę się spotkać ,też bym się wybrała ,muszę tylko poszukać dokładnego adresu.Pozdrawiam
Szkoda, ja już w czwartek jadę do domu, dodatkowo moja pani B. przeprowadza się więc już nie mam tyle czasu wolnego, pakowanie ostatnich rzeczy . W środę jadę do centrum, ale z nią, cały program mamy, zakupy dla niej .
Kościół św Józefa Grosse Freiheit 4, stacja metra Sbahn nr ? Repperbahn, mszy jest sporo. Ludzi też:-) okolica paskudna.