Wstajesz rano,mowisz "a w dupie to mam" i jedziesz do domu :smiech3:
Wstajesz rano,mowisz "a w dupie to mam" i jedziesz do domu :smiech3:
Głębokiej wody to tu nie ma :-) troszkę do kolan sięga :-)
Praca jak każda inna i jak widzisz wykonuja ja rowniez faceci.Ważne abys sie zdecydowała,poszukała ofert i jesli masz praktyke w tym zawodzie to dasz rade.Ćwicz język a nie tylko go liż przy porannej kawie :-)
O był zapomniał napiać jasno,bo inaczej sie zacznie z tym językiem :-)
Ćwicz j.niemiecki.Śłówka,zwroty
Czy ja naprawdę jestem jedyna w Heidelbergu 69-120? Nudzę się...::-( szukam kogoś do pogadania spotkania się przy kawie :pije kawe:
W Heidelbergu jest Polek więcej niż Turczynek,idż pod najbliższą Edekę około 13-tej,a na 100 % spotkasz opiekunki. Ja za tydzień wyjeżdzam wiec czasu już na kawę nie znajdę.
Wielka szkoda, że nie znajdziesz czasu :-( Niestety nie mam w pobliżu edeki a w rewe do ktorego chodzę jeszcze żadnej Polki nie spotkałam :placz3:
Bywam na Bismarkplatzu i Hauptstr. ale tam jest tyle ludzi, że trudno kogoś wyłowić niestety dla mnie i tak jestem tu sobie sama już miesiąc i ciągle mam nadzieję, że uda mi się znależć koleżankę na pogaduchy :-)
Jesli pójdziesz między 13 a 15 na 100% spotkasz Polki. W mojej okolicy więcej mowi po polsku niż po niemiecku,w ciebie tez na pewno.
A powiedz mi proszę w jakiej okolicy jesteś tzn jak daleko masz do Bismarkplatzu? Ty już nie masz czasu ale może Twoja zmienniczka znalazła by chwilkę na kawę?