ale nie na forum :-) wiesz jak to jest zaraz bedzie ze ta Pani w sklepie "cienka" była i chodz pokaże cie Orim jak to sie robi :-)
ale nie na forum :-) wiesz jak to jest zaraz bedzie ze ta Pani w sklepie "cienka" była i chodz pokaże cie Orim jak to sie robi :-)
ten tylko odkurza.Ma virtualna sciane i filtry na siersc zwierzat.
Dlaczego ten model? Promocja była :-)
modele serii 600 to standard.Im wyzej to podobno lepiej.Przeczytałem że ten spełnia wymogi normalnego mieszkania
W DM z Balei kupowałam zawsze balsamy do ciała , żele pod prysznic i maja fajne delikatne szampony bez silikonów.
Tu ni ma DM :-(
W DM z Balei kupowałam zawsze balsamy do ciała , żele pod prysznic i maja fajne delikatne szampony bez silikonów.
Tu ni ma DM :-(
Jest coś fajnego ze Szwajcarii, co polecasz?
Może być jedzenie, może jakieś kosmetyki, co u nas nie ma.
Czekolada, sery, lody w ogole produkty mleczne i samo mleko tu inaczej smakują. Pieczywo w piekarniach i zwłaszcza ciasto w cukierniach są takie jak wypiekane w domu. Są obniżki na dobre wino. Jedzenie jest drogie- popularne markety to Migros, Coop, Denner. Nie ma u nas ich oryginalnych serów i ręcznie wyrabianej czekolady Laderach.
Jezeli chodzi o kosmetyki to jak bedziesz to zajrzyj do Import Perfumerie. Duże zniżki na markowe kosmetyki i perfumy.
Acha-nieco taniej kosmetyki La Roche Posay i lepsza ich jakość niż tych, które są sprzedawane w Polsce.
Mozna tu kupic bezzapachowy olej arganowy tłoczony na zimno.
Polecasz jakieś marki czekolady i lodów? Czy wszystkie są dobre?
Lindt jest chyba szwajcarską firmą. Tak jak nie lubię czekolady, tak ich mi smakuje.
A z lodów to chyba Mövenpick jest szwajcarski.
No ale może polecisz jakieś inne dobre firmy.
Z pieczywa to się bardzo cieszę, bo mamy "apartament" bez wyżywienia zarezerwowany i własnie co rano planuję kupować pieczywo w piekarniach.
Tą perfumerię zapamiętam:) Zniżki na kosmetyki i perfumy to ja lubię :)
Tiaaa....maseczki do twarzy ...a do doopy jeszcze barzy...
Już to widzę jaki efekt daja te maseczki starszym paniom ...pomogą ....jak umarłemu kadzidło :smiech3:
Tiaaa....maseczki do twarzy ...a do doopy jeszcze barzy...
Już to widzę jaki efekt daja te maseczki starszym paniom ...pomogą ....jak umarłemu kadzidło :smiech3: