ale chyba wiele z Nas jest --CZLONKIEM - tych grup , tylko szkoda , ze tak sie tam nawzajem poniewieraja
ale chyba wiele z Nas jest --CZLONKIEM - tych grup , tylko szkoda , ze tak sie tam nawzajem poniewieraja
Bo moderatora gromowładnego tam nie ma,hi hi hi.Namnożyło się ostatnio tych opiekunkowych grup na FB.Trudno rozszyfrować ,która jest wartościowa,a w której bytność polega właśnie na słownym"naparzaniu" się w wulgarny sposób.Co zresztą świadczy o tym jaki tam poziom jest:( Na forum nawet jak się komu jakie "mięso" wymsknie czasami to wiadomo Wielka Siostra czuwa:)Zruga albo bananem po łapkach:)Pewnie,ze sa takie dni ,kiedy do gardeł sobie skaczemy ,ale aż tak ekstremalnie jak na FB bywa to nie:)
ja Was dlatego - KOCHAM- , ale z uwagi na uzytkowniczke , ktora na mnie bez powodu i o duperele - nie dotyczaca opieki -- najechala , jak na troje , mam uraze
ja Was dlatego - KOCHAM- , ale z uwagi na uzytkowniczke , ktora na mnie bez powodu i o duperele - nie dotyczaca opieki -- najechala , jak na troje , mam uraze
Mhm....nie chciałabym byc jedynie "członkiem".Wolę być składową cudu i Tobie też polecam :):):)Siedź tu ,z nami :)Co będziesz po jakichś grupach swe członki poniewierać:):):)Hi hi hi
To sie tez zdarza.Ideałami nie jesteśmy:)Nie myśl sobie ,że tu jakiś Wersal panuje,Praga przedwojenna też się trafia a nawet Nikiszowiec:):):):)Poza tym z powodu jednej osoby chyba nie warto urazy chować?:)Może owa miała gorszy dzień i akurat na Tobie się wyżyła?:(Olej to i pisz:)
Eeee tam, owszem, należę do kilku grup związanych z opieką na FB i uważam, że nie wszędzie się poniewierają i moim zdaniem, jak się ktoś da poniewierać, to nie mój problem, tylko tej osoby. Należę, bo jest mi to "zawodowo" potrzebne, a przyjemność bycia wśród ludzi sympatycznych i możliwość dyskutowania - mam tutaj.
Hahahahaha!!! to sie pewnie nasza adminka cieszy bo ona w cuda to wierzy hahahahahahaha!!!! :lol3: :lol1: ale racja takie cos jak tutaj to sie nie powtorzy a szczegolnie po dzikim zachodzie hahahahaha!!!! :smiech3: Witamy nowa kolezanka u nas!
no to mialam pecha -- ale z jej wczesniejszych wpisow, sadze , ze nie miala zlego dnia