Oczywiście Paolo! Reflektujesz?:-)

Oczywiście Paolo! Reflektujesz?:-)
E ....no A i Laska .... weź na wstrzymanie . Ledwie wczoraj męża pożegnałaś przed wyjazdem a już " reflektujesz " ? ....W następnym poście napisałaś , że " trzeba trochę pochodzić " ....no trzeba ! ...Ty wiesz ile tu jest fajnych , wolnych ....oczekujacych kobit ?! ....Panienki , rozwódki ......a ile fajnych wdówek to już nawet nie będę wyliczać . Palcem też wskazywac nie będę . .....Od więc się nie zaczyna , ale co mi tam : więc kochaneńka na tą chwilę weź Ty lasencjo se odpuść ....znaczy odwal się delikatnie ....dobreeee ?! :lol3::terefere::lol3:
E ....no A i Laska .... weź na wstrzymanie . Ledwie wczoraj męża pożegnałaś przed wyjazdem a już " reflektujesz " ? ....W następnym poście napisałaś , że " trzeba trochę pochodzić " ....no trzeba ! ...Ty wiesz ile tu jest fajnych , wolnych ....oczekujacych kobit ?! ....Panienki , rozwódki ......a ile fajnych wdówek to już nawet nie będę wyliczać . Palcem też wskazywac nie będę . .....Od więc się nie zaczyna , ale co mi tam : więc kochaneńka na tą chwilę weź Ty lasencjo se odpuść ....znaczy odwal się delikatnie ....dobreeee ?! :lol3::terefere::lol3:
Oddaję Basiu w Twoje nadobne ręce! Walkowerem:-)
Jakaś lista oczekujących gdzieś jest.....:-)....chyba....
Jajcara jesteś :-)....I tak byśmy " te wolne " Ci go nie oddały ...nasz ci on ...nasz . Mężatkom i żyjącym w związkach wara od N I E G O . :pomponiara:
Baśko, nie bądź taka zaborcza :buziaki1:
Na to wygląda,że jest tylko Baśka ściska i nie popuści:-)
Pewnie , że nie popuszczę . Mam mocne zwieracze przecież ....:smiech2:
To jakieś już były ???? ....A to wredne małpiszony jedne :pisanie na forum::walka plci: