Na wyjeździe 37

26 maja 2017 19:23
Na to to że trzeba zasłużyć, pochodzić trochę ze sobą.A nóż widelec rozchodzisz
26 maja 2017 19:32 / 2 osobom podoba się ten post
Nie ma ludzi zdrowych są tylko źle zdiagnozowani
26 maja 2017 19:33 / 10 osobom podoba się ten post
Alaska

Oczywiście Paolo! Reflektujesz?:-)

E ....no A i Laska .... weź na wstrzymanie . Ledwie wczoraj męża pożegnałaś przed wyjazdem a już " reflektujesz " ? ....W następnym poście napisałaś , że " trzeba trochę pochodzić " ....no trzeba ! ...Ty wiesz ile tu jest fajnych , wolnych ....oczekujacych kobit ?! ....Panienki , rozwódki ......a ile fajnych wdówek to już nawet nie będę wyliczać . Palcem też wskazywac nie będę . .....Od więc się nie zaczyna , ale co mi tam : więc kochaneńka na tą chwilę weź Ty lasencjo se odpuść ....znaczy odwal się delikatnie ....dobreeee ?!
26 maja 2017 19:35 / 8 osobom podoba się ten post
26 maja 2017 19:38 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

E ....no A i Laska .... weź na wstrzymanie . Ledwie wczoraj męża pożegnałaś przed wyjazdem a już " reflektujesz " ? ....W następnym poście napisałaś , że " trzeba trochę pochodzić " ....no trzeba ! ...Ty wiesz ile tu jest fajnych , wolnych ....oczekujacych kobit ?! ....Panienki , rozwódki ......a ile fajnych wdówek to już nawet nie będę wyliczać . Palcem też wskazywac nie będę . .....Od więc się nie zaczyna , ale co mi tam : więc kochaneńka na tą chwilę weź Ty lasencjo se odpuść ....znaczy odwal się delikatnie ....dobreeee ?! :lol3::terefere::lol3:

Oddaję Basiu w Twoje nadobne ręce! Walkowerem
26 maja 2017 19:44 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

E ....no A i Laska .... weź na wstrzymanie . Ledwie wczoraj męża pożegnałaś przed wyjazdem a już " reflektujesz " ? ....W następnym poście napisałaś , że " trzeba trochę pochodzić " ....no trzeba ! ...Ty wiesz ile tu jest fajnych , wolnych ....oczekujacych kobit ?! ....Panienki , rozwódki ......a ile fajnych wdówek to już nawet nie będę wyliczać . Palcem też wskazywac nie będę . .....Od więc się nie zaczyna , ale co mi tam : więc kochaneńka na tą chwilę weź Ty lasencjo se odpuść ....znaczy odwal się delikatnie ....dobreeee ?! :lol3::terefere::lol3:

Jakaś lista oczekujących gdzieś jest.........chyba....
26 maja 2017 19:47 / 7 osobom podoba się ten post
Alaska

Oddaję Basiu w Twoje nadobne ręce! Walkowerem:-)

Jajcara jesteś ....I tak byśmy " te wolne " Ci go nie oddały ...nasz ci on ...nasz . Mężatkom i żyjącym w związkach wara od N I E G O . :pomponiara:
26 maja 2017 19:48 / 5 osobom podoba się ten post
Kobietka

Jakaś lista oczekujących gdzieś jest.....:-)....chyba....

To jakieś już były ???? ....A to wredne małpiszony jedne 
26 maja 2017 19:50 / 9 osobom podoba się ten post
Kobietka

Tak....u szparki sekretarki.....tak słyszałam......
26 maja 2017 19:51 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Na to wygląda,że jest tylko Baśka ściska i nie popuści
26 maja 2017 19:51 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jajcara jesteś :-)....I tak byśmy " te wolne " Ci go nie oddały ...nasz ci on ...nasz . Mężatkom i żyjącym w związkach wara od N I E G O . :pomponiara:

Baśko, nie bądź taka zaborcza 
26 maja 2017 19:54 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara48

Baśko, nie bądź taka zaborcza :buziaki1:

Będę ....kto mi zabroni ? ...
26 maja 2017 19:55 / 9 osobom podoba się ten post
Alaska

Na to wygląda,że jest tylko Baśka ściska i nie popuści:-)

Pewnie , że nie popuszczę . Mam mocne zwieracze przecież ....
26 maja 2017 19:57 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Pewnie , że nie popuszczę . Mam mocne zwieracze przecież ....:smiech2:

26 maja 2017 20:00 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To jakieś już były ???? ....A to wredne małpiszony jedne :pisanie na forum::walka plci:

Podobno, tylko coś się ulotniły....