To tym bardziej lekarz , nie ryzykuj nie potrzebnie.
Czy miałaś już problemy z ciśnieniem? Zadbaj Serce o siebie :aniolki:
To tym bardziej lekarz , nie ryzykuj nie potrzebnie.
Czy miałaś już problemy z ciśnieniem? Zadbaj Serce o siebie :aniolki:
Znalazłam przyczynę wysokie ciśnienie 191)124 ,dlatego też pobolewa mnie głowa od paru dni.
Zawsze miałam niskie ciśnienie.
Acardu też pewno nie masz.Jak masz sposobnośc to poleż trochę -zimny okłąd na kark i nogi powyżej serca.Może Ci ulży,ale jak nie to zastanów się jednak nad wizyta u dr,jest weekend,Do poniedziałku chcesz czekać?!
Dokładnie Kasiu ! Ja bym nie ryzykowała , choć nie należę do zdyscyplinowanych pacjentów ,
Ale u Ann trochę za dużo niepokojących objawów
Wysokie cisnienie jest jednym z objawow choroby obnizajac je nie znajdujac przyczyny nie dojdziesz do niczego moze to byc serce moga to byc nerki a choroba nawet po obnizeniu cisnienia bedzie postepowac dalej..........tylko porzadny lekarz i wdrozone lecznie oczywiscie wykluczenie soli............
Acardu też pewno nie masz.Jak masz sposobnośc to poleż trochę -zimny okłąd na kark i nogi powyżej serca.Może Ci ulży,ale jak nie to zastanów się jednak nad wizyta u dr,jest weekend,Do poniedziałku chcesz czekać?!
Ty się lepiej szykuj:)Alaska zbada per rectum a ja Ci wypiszę stosowne specyfiki:):):):)Na NFZ:):):)Hi hi hi
Polocard już został mi dzisiaj wysłany, tabletki na obniżenie ciśnienia już mam,ciśnieniomierz także...teraz zrobiłam następne badanie ciśnienia,po tym jak wzięłam pół godziny temu tabletkę i uff jest tendencja spadkowa 185/
W tym roku koncze 50lat i zaczynam się sypać,fakt mam problem z tarczyca i nerkami...
Moja mama też 10 lat temu miał a takie same objawy....bol głowy...i okazało się że mega wysokie ciśnienie.
Zawsze kiedy miałam mierzone ciśnienie to lekarz się śmiał jak ja funkcjonuje....90)50..
Sama jestem w szoku....
Ty się lepiej szykuj:)Alaska zbada per rectum a ja Ci wypiszę stosowne specyfiki:):):):)Na NFZ:):):)Hi hi hi