To juz dawno zrobilam. Mam 1 Gb internetu od rodziny a chce sama
sobie cos innego kupic bo to o teraz mam to b drogo jest. Aldik tu nie dziala
To juz dawno zrobilam. Mam 1 Gb internetu od rodziny a chce sama
sobie cos innego kupic bo to o teraz mam to b drogo jest. Aldik tu nie dziala
No właśnie czuję się oszukana, bo przyjechałam ty po warunkiem dostępu do internetu. A oni mi dali najtańszą opcję 1 Gb, co oznacza, że można tylko sporadycznie z niego korzystać. Telefonów do Polski też tu nie ma. Ja przez 10 dni już to wykorzystałam, a przecież czytam tylko wiadomości czy przez skypa rozmawiam. To strasznie mało. Mam dwoje demencyjnych dziadków, wiadomo, że ciężko jest........
Nie wiesz może czy ten z lidla by tytaj nie funkcjonował? To chyba też z o2...
Wygląda na to że tak:)Spójrz na tę stronkę,napisane drobnym drukiem "Rechtliche Informationen" http://www.lidl.de/de/lidl-mobile/s1201
Jeszcze wkleję informację z innej strony Handy-Discounter im o2-Netz Begonnen hat der Discounter-Boom im Jahr 2005 mit Tchibo. Tchibo Mobil setzt auf das Netz von o2, ebenso wie simply, maxxim und Fonic. Auch die Marke Lidl Mobile wird in Kooperation mit Fonic verkauft und nutzt damit ebenso das o2-Netz. Lidl i Tchibo powinny u Ciebie funkcjonować.
tina, jestem Ci wdzięczna. Do tej pory udawało mi się mieć internet stacjonarny, więc tego tematu nie przerabiałam.
Rodzina nie kwapi się do polepszenia moich warunków, a mnie się nie chce na darmo szarpać Jestem tu pierwszą opiekunką, więc pewnie jeszcze wiele będą się musieć nauczyć. . Wystarczą mi ich rodzice, babka wiecznie narzekająca.
Tak myślałam wziąść tego lidla i opcje 1.99 za dzień, żeby w weekendy filmy pooglądać czy muzyki posłuchać. Na resztę dni mam ten zwykły z o2.
Dzięki Ci bardzo
Witam.
Mam cholerny problem z doładowaniem na kolejny miesiąc-może ktoś będzie umial mi wyjaśnić o co chodzi-albo może znacie nr pod który mogę zadzwonić i wyjaśnić sprawę.
W chwili obecnej korzystam z taryfy 24 godziny.
Normalnie mam włączoną opcje XL na miesiąc za 14,99.Mój internet był ważny do 18.10-czyli do wczoraj.I zawsze w ramce przed połączeniem się z internetem była info jaką taryfę mam włączoną.W dniu wczorajszym tej info już NIE BYŁO i nie łączyło mnie z internetem-chociaż po odsłuchaniu telefonicznym-nadal miałam info,że mam opcje XL-na 30 dni i jeszcze ważną.CZYLI-mam dwie sprzeczne info-inna po włożeniu karty do telefonu inna w internecie.Pytanie przez internet o moja taryfę i próba zmiany taryfy(bo internet pokazuje,że mam 24H)-nie daje rezultatu-wyskakuje info,że serwiś nie działa i mam spróbować póżniej.Dzisiaj doładowałam internet za 15 e-serwiś nie odpowiada,tary w internecie nie mogę zmienić,telefon podaje info-cyt=wir optimiren fuer Się Serwis.Vielen dand fuer Ihre verstandnis.
Tak więc pieniądze na koncie sa,taryfy ustawić w żaden sposób nie mogę,nie mam zapisanego nigdzie telefonu do ich serwisu-dlatego włączyłam się do sieci świadomie,wiedząc,że przekieruje mnie na 24 godzinną taryfę.
Teraz mam na stanie ok 13 euro zapewne.
Może mi ktoś wyjaśnić,czemu tak mam?
Czemu w ostatni dzień doładowania już nie działa internet?
Czemu w internecie jest info o jednej taryfie a w telefonie-jak dzwonie na 1155-jest sprzeczne info o innej taryfie?
Czy ktoś tak ma?
Pierwszy raz mam taki problem i nie rozumiem tego.
Czy ktoś ma nr tel do nich,żeby to wyjaśnić?
Jestem baaardzo zdenerwowana.
Dziewczyny rodzina placi mi tutaj doladowanie ze szika ale tylko 1 gb i to nie starcza na wiele...Karta z aldi tu nie wchodzi w gre bo nie ma zasiegu. Sama chce sobie jakas karte kupic. Jestem w Detmold 30 kkm od Bielefeldu. Najlepszy zasieg ma o 2. Moze ktos jest tu w poblizu i moze wie co najlepiej by dzialalo
Mnie wczoraj ten gośc z infolini powiedział,a później syn Pdp powtórzył,że moja taryfa po doładowaniu jest ustawiona automatycznie na internet XL.To tez zostało zrobione w ubiegłym roku,równiez telefonicznie kiedy odkrecałam niepotrzebnie załadowana opcje 24-godzinna.Potrzebowali loginu,hasła a nawet kodu PUK.
Ale działa:)
Wczoraj dopiero było z kim rozmawiać pod nr infolini ale nie tej z doładowania- prawidłowa koncówka to 1157(hotline)